Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gallus cipő jó márka, jó...

Gallus cipő jó márka, jó minőségű?

Figyelt kérdés

nov. 13. 20:26
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
4 szavazat
 1/1 anonim ***** válasza:
Lassan már 10 éve, vettem Gallus bőr cipőt a deichmannba, bara bőr színe, fazonja meg tetszett, szerintem jó a minősége, strapabíró, elejében alkalmi cipőnek használtam, lábam fájt benne, több használat után kényelmes lett, alapvetően úgy van nevezve hétköznapi utcai cipő, hétköznapi használatba is be fogtam, miután már hozzá idomult a lábamhoz teljes belső rész talp betét minden bőr, közel 10 éves mindig bírja, minimálisan látszódik rajta, kopások, úgy mond használat, utóbbi időbe már nyáron használom munka cipőnek, kicsit a bőr meg repedt rajta, így is mindenek ki van téve, bírja, kívül belül, belül egyiken a saroknál kopt meg a bőr, ezen kívül semmi, ez mellet mivel már úgy mondom már el használat cipő, ezért is használom nyáron munkába, pl első olyan alkalommal volt olyan nem volt zoknim kéznél és igy mezítláb vettem fel, azt hittem fel töri a lábam, de ellenkezőleg sokkal kényelmesebb, ebből a hátránya csak annyi volt belső bőr bélés miatt közvetlenül a csupasz lábam izzadt a cipőbe, egésznap lábamon ez mellet nyáron sokszor elő fordul, mezítláb veszem fel, kényelmi része miatt, lényegében ez miatt se lett baja időnként mezítláb veszem fel, azt mondják a cipő tönkre megy, számomra nagyon jó cipő, tartós, strapabíró
nov. 29. 23:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!