Honnan érdemes férfi alsónadrágot venni?
Figyelt kérdés
Ti honnan szoktatok?
Én már vettem a pepcoban, a bonprixből de nem a legjobbak.
Enyhén szólva hátul bomlik elől pedig szintén rám ragad a lejövő anyaga...
nov. 8. 14:22
2/9 anonim válasza:
sportsdirectben vettem, 3 db-os Nike, 16 500 vagy ilyesmi volt. eddigi legjobb ^^ kényelmes és végre van benne hely!
4/9 anonim válasza:
mr. Big alsónadrág nagyon jó, saját tapasztalat!
6/9 anonim válasza:
Csak Intimissimi. A legjobb. Intimissimi.com magyar felület, csekkold le, nem fogsz csalódni
7/9 anonim válasza:
Érdekes, mert a bonprixesek nekem bejöttek. Van sokféle fazonúm onnan, még férfitangám is és eddig a minőségével nem volt bajom. Van amit évek óta hordok. A csípőboxerjeiket pl. nagyon szeretem.
Amúgy nem vagyok én sem márkafetisizta. Ott veszek, ahol olcsó és elfogagható a minőség. Kikben, kínaiban, de még a helyi vásárban is vettem már a "bugyis sátroban".
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, majd körül nézek náluk is.
nov. 9. 20:08
9/9 anonim válasza:
fashiondays-ről rendelek márkásakat, CK, Levi's, Hilfiger, Diesel, stb., nekem tartósak és tetszenek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!