Hol érdemes boxer alsónadrágot venni?
Figyelt kérdés
Egy ideje valahogy mindig megúsztam a boxer vásárlást, de mostanában már nagyon elnyúlt vagy lyukas az összes.
Amikor elmegyek vásárolni mindig nézegetem őket, de kb csak 4000 Ft / db árban látok.
Ez reális? Ti hol veszitek a férfi fehérneműket és milyen áron?
2021. dec. 28. 21:32
1/10 anonim válasza:
Piac. Még alkudni is lehet, ha többet veszel.
Zoknit, gatyát piacon veszek.
2/10 anonim válasza:
Ja, bocs, nem reális.
Lehet még az is olcsóbb lenne, ha varratnál vagy 10-et.
Piacon szerintem 1.200, 1.500 körül van.
Nem a plázában kell ilyet venni.
3/10 Fekete.M válasza:
CK,Under Armour márkát veszek
3db-os csomagban veszem a márkaboltokban
Max 20 ezer amit kiadok 3dbért
Az a 4000ft/db reális ha nem kínais alsónadrágot nézel
4/10 anonim válasza:
A 3-as igazi, tudatos vásárló. :D
15 dkg pamutért kiad 7 ezret, mert van rajta egy márkafelirat. :D
Úristen...
5/10 Fekete.M válasza:
4-es bocsi de próbáltam mindkettőt és a márkásak sokkal tovább bírják és kényelmesebbek is szerintem
6/10 anonim válasza:
A reserved boxer szerintem egészen jó
9/10 anonim válasza:
Én fecskét veszek a kínaiban, de láttam boxert is. Egész jók, ahhoz képest, hogy 800 ft
10/10 anonim válasza:
Kínaiba is lehet egészen tartós, divatos, jobb szabású fazonokat kivadászni megfelelő áron, de ahogy az egyik korábbi hozzászóló írta a Reserved egészen jó és nem olyan drága. Mert nem mindegy ha nyúlik pár mosás után.. :/ Érdemesebb egy kicsit többet áldozni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!