Hány darab nadrágotok van? Hány darab cipőtök?
Nekem összesen 2 amit utcára feltudok venni. Itthon egyből pizsamába öltözök, ha meg megint ki kell menni akkor újra átöltözök.
Mennyire gáz? Hogy összesen 2 nadrágom van? Csak mert a legtöbb tinilánynak is több van és mindig szép új ruhákban járnak. Vagy legalabbis biztos több van mint nekem.
Cipőből meg mindig 2 van egy sportcipő meg egy téli csizma. Addig hordom amíg már nem kezd nagyon elhasználódni. Akkor kapok újat.
#10. Országos szintű pályázatok voltak, csak nem mindenhol foglalkoznak ezzel a tanárok, általában nekik kellene szólni még középiskolában. Miután a biosztanár megpályázta nekem az elsőt, utána rutinosan nézegettem az ilyen oldalakat a suli könyvtárában és beadtam mindenre.
Az egyetemi ösztöndíj meg pláne a vicc kategória. A maximális is valami 20 ezer volt (DE) épphogy kijött belőle a koli meg a bérlet. Én dolgoztam végig egyetem mellett, mert muszáj volt de amikor kezdtem, az órabérem 470 ft volt miután adóztam belőle, tiszta gáz volt.
Ja, és cipő
1x fekete, ez a mindennapi. Van egy fehér alkalminak használt. Hidegre van egy barna bakancsom, de ez is inkább alkalmi, nem munkábajárós.
Van egy túracipő. Ja, túranadrágom is van, egy ilyen téli cucc
Meg egy edzőtermes cipőm.
Megvan még a régi túracipőm, az ilyen melós, slickre kopott a talpa. Megvan a régi mindennapi cioőm, azt ilyen betonra szoktam felvenni: kosár foci
Van egy munkavédelni acélbetétes bakancsom is még
Meg egy pár papucs. Az is már slick, de még bírja! Az a tipik adidas műanyag. Bár uszodában úgy közlekedem, mint Norris azon az elbukott első futamgyőzelmi lehetőségénél, az orosz nagydíj utolsó köreiben.
Cipő elég sok. Gyűlögetett az évek alatt.
2 lyukas sportcipo (boltba lerohanós, de ezeket nem számolom annyira)
1 hordós sportos utcai cipő és egy tartalék amit még nem használom de nagyon akciósan előre megvettem.
1 bakancs
1 túracipő
1 magassarkú csizma
2 szandál amiből egyet abszolút nem hordok
1 edzőtermi cipő
1 fliflop az uszidába
1 fliflop utazásokra
1 sima papucs szemetet levinni meg rövidebb távokra
2 fekete magassarku
1 kek balerina
1 narancs magassarku szandál
Utolsó 4 kizárólag ünnepekre
#12. Hasonló volt nekem is, hétköznap sokszor reggel 8-tól este 8-ig órám volt, 4 órás laborok stb. Eleinte csak péntek-szombat-vasárnap dolgoztam éjszaka 12 órás műszakban egy műanyaggyárban, az épp elég volt kolidíjra és kajára. Természettudományi szak mellett nehéz de nekem muszáj volt. Az ösztöndíjakkal is az a baj, hogy általában kell hozzá egy féléves átlag, így 2. félévtől pályázható a legtöbb, csak addig az első félévet túl kell élni.
De nem offolok többet a kérdésbe, lényeg a lényegben, hogy nem mindenkinek telik sok ruhára tini/egyetemista korában, aki meg ezért beszól, az bekaphatja.
Szerencsére mi jó anyagi , körülmények között vagyunk és így elég sok ruhám van.
De soha az életben nem néznék le olyat, akinek kevés van. Legyenek tiszták a ruháid, és te is. Emelett légy jó ember. A többi nem számít:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!