Hány darab nadrágotok van? Hány darab cipőtök?
Nekem összesen 2 amit utcára feltudok venni. Itthon egyből pizsamába öltözök, ha meg megint ki kell menni akkor újra átöltözök.
Mennyire gáz? Hogy összesen 2 nadrágom van? Csak mert a legtöbb tinilánynak is több van és mindig szép új ruhákban járnak. Vagy legalabbis biztos több van mint nekem.
Cipőből meg mindig 2 van egy sportcipő meg egy téli csizma. Addig hordom amíg már nem kezd nagyon elhasználódni. Akkor kapok újat.
Darabra pontosan nem tudom. Én farmermániás vagyok. Itthon is abban vagyok, hétvégén is. Nem szoktam átöltözni. Szeretek farmerban lenni, nekem kényelmes, az ilyen macinacikban érezném furán magam.
Szeretem a többféle színt, fazont váltogatni. Van sima, szaggatott. Kékből is többféle, fekete, több árnyalatú szürke, zöld, barna, egész világos drappos is. Pontosan nem tudom, de 20-25 db minimum van. Ha egy üzletben megtetszik agy újabb darab, nem nagyon tudom megállni, hogy ne vegyem meg.
Cipőkből nem ennyire durva a helyzet, de abból is van sok. A táskámhoz is szeretem ha passzol. A sportcipőktől kezdve az alkalmi bőrcipőtől a bakancsig van legalább 12-15 párom biztos.
Szeretek öltözködni, annak ellenére, hogy fiú vagyok. (És nem vagyok búza.)
Gyerekkoromban, amíg a szüleim ruháztak, nekem is volt maximum két gatyám, meg két cipőm. Újat csak akkor kaptam ha tényleg már hordhatatlanul rongyosra szakadt. Lehet most ezzel ezt kompenzálom.
Ha valakinek kevés van, nem tartom gáznak. Mindenkinek más a fontos, meg mások vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!