Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Reserved téli cipők, bakancs...

A Reserved téli cipők, bakancsok milyenek?

Figyelt kérdés
Nem drágák, de online lehet csak megrendelni, szóval nem tudom, minőségben, kényelemben milyenek, mert azért egy bakancs 20 ezer körül van inkább..
nov. 5. 21:33
 1/4 anonim válasza:
100%

Fast fashion

Ennyiért csodát ne várj, rendszeres hordás mellett 1-2 szezon a maximum.

Én szeretem őket amúgy, de nyilván fajtától, formától függ.

nov. 5. 22:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát, nekem csak a télre kellene, úgyis kinövi. Majd inkább benézünk a boltba, nem rendelek, csak a macera, ha nem jó.
nov. 5. 22:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Én láttam már üzletben is ott cipőket. Nézegettem én is. Nem tartottam drágának. De kézbe fogva, kidolgozás, meg anyaghasználat, nekem nagyon kínainak tűnik. Ezért nem vettem. Anyagban is mind műbőr volt, amit eddig láttam. Úgy voltam vele, hogy akkor veszek inkább kicsit drágábban, de jobb minőségű bőr cipőt cipőboltban.
nov. 8. 12:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Én most találtam egy Dorkót a Marketplace-en. :-D Az lesz. Teljesen jó állapotban van, és azt még el is tudom adni jövőre.. :-)
nov. 8. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!