Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Reserved gyerekruhák milyenek...

Reserved gyerekruhák milyenek minőségre és méretre? F

Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 19:41
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem nagyon jó minőség.

Nagyon sok lány ruhát vettem onnan, szerintem kicsit nagyobb méretek.

De ha bizonytalan vagy, a rossz méretet ingyen visszaküldheted, vagy pedig a boltban rögtön visszaadják az árát.

2022. júl. 5. 20:17
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Minőségre jók, és szépek viszont bodynal az anyag nem igazán enged, ezért nehéz fel/le adni, és vékonyabb szabasuak ezért testesebb kisgyerekre nem olyan jók. Pulcsik, pólók, gatyak jók.
2022. júl. 5. 20:41
 3/5 anonim ***** válasza:
75%

A minősége kb.mint a H&M cuccok, szóval elég jó. De nekem méret ügyben az a tapasztalatom, hogy nagyobb kell belőle. A fiamnak rendeltem múltkor 62-es bodykat, és ugyanakkorák, mint a H&M 56-os méret.

De a lányomnak is nagyobbat veszek ott mindenből, neki 158-as most a mérete, de a 164-est veszem.

2022. júl. 5. 20:57
 4/5 anonim ***** válasza:
83%
122 centis fiamnak 128-as ruhákat veszek onnan (kivéve rövidgatya és boxer, azokból 122-est), mindegyik jó rá. Átlagos testalkatú, 22-23 kg között van.
2022. júl. 6. 09:27
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kislány ruhák kicsik, nekünk sokszor 2 számmal is nagyobb kell, pedig vékonyka.

Fiú ruháknál ezt nem tapasztaltam, ő pont kicsit husisabb.

Jó minőségűek, szeretjük. Bírják a mosást, nem fakulnak, nem töredezik a minta…

2022. júl. 17. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!