Bőrhatású PU fényes fekete leggingsben hány °C-ig nem fázol, ha 2 órát kint sétálsz a szabadban?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat várok!
:)
nov. 5. 20:00
A kérdező szavazást indított:
+15°C-ig komfortos, de alatta fáznék ha kint sétálnék a szabadban 2 órát
+10°C-ig komfortos, de alatta fáznék ha kint sétálnék a szabadban 2 órát
+5°C-ig komfortos, de alatta fáznék ha kint sétálnék a szabadban 2 órát
0°C-ig komfortos, de alatta fáznék ha kint sétálnék a szabadban 2 órát
-5°C-ig komfortos, de alatta fáznék ha kint sétálnék a szabadban 2 órát
-10°C-ig komfortos, de alatta fáznék ha kint sétálnék a szabadban 2 órát
-15°C-ig komfortos, de alatta fáznék ha kint sétálnék a szabadban 2 órát
17 szavazat
2/6 anonim válasza:
2 óra egy helyben történő ácsorgáskor még egy vaskos farmerban is fázok. Ha tényleg jövök-megyek, időnként épületekbe is bemegyek, akkor ilyen 0 fok körül még elmegy. Pedig egyáltalán nem vagyok fázós típus. -15 fokban még több réteg ruhában is fáznék két óra ácsorgás után.
3/6 anonim válasza:
Alá kell öltözni, és akkor nem rossz az. 1-2 vastag harisnya, gyapjú zokni.
Pl korizni, mert lepergeti a vizet.
4/6 Poppy_99 válasza:
Sajnos ezek önmagukban elég vékonyak, így én 10 fok alatt nem biztos, hogy bevállalnám bármeddig is 😅 cicanadrág alá meg nem veszek harisnyát mert nagyon kényelmetlen egymáson két testhezálló
5/6 mikeXxX válasza:
Ezekből is van bélelt! Hol éltek emberek a holdon még férfiként is tudom!
6/6 ívy1 válasza:
Én olyan bőrhatású leggingset hordok télen ami bélelt,hát olyan mínusz 2-3 fokig simán kibírok benne 2 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!