Baj az, ha bérmáláson nem egyberuhában/szoknyában/kosztümben leszek, hanem fekete leggingsben és fehér ingben?
Szívből gyűlölöm ezeket a "csajos" cuccokat, nagyon nem az én stílusom, kényelmetlenül érezném magam benne, ezért döntöttem a fent említett összeállítás mellett + magas sarkú.
Nekem nem arról szól a bérmálás, milyen csilivili sminkem meg ruhám lesz, meg hogy mennyi pénzt kapok utána, míg az évfolyamtársaim többsége már azt tervezi, mit fog venni a kapott pénzből, ami szerintem szánalmas. Szerintetek?
14/L
Biztos hogy a templomban akarod mutogatni a csajos idomaidat?
Szerintem ezt hagy meg a plázára meg a strandra. :)
valahol az utolsó álláspontja is érthető, arról szól ,hogy tiszteletet fejezz ki a többiek felé afelé a közösség felé aminek a része vagy, és amibe így mélyebb beavatást nyersz
a te véleményed is érthető, mert nem akarsz "reprezentálni" ami valóban idegen is lenne a kereszténységtől
szerintem mind a két álláspont helyes és Istennek tetsző, próbáld valamilyen formában szinkronba hozni
*olvassa :D
Amúgy volt egy fiú aki félreértette azt, hogy lehet pirosban/bordóban is menni( tanár arra értette hogy nembaj ha nincs fekete nyakkendője, vagy csak tegyükfel bordó inge van) és piros melegítőnadrág(!!) Piros pulcsiba és piros sportcipőbe ment bérmálkozni. Kicsit sem nézték hülyének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!