Férfiak! Ki milyen alsóneműt/bugyit részesít előnyben?
Tanga, Francia? Brazil? Van kedvencetek? Munkahelyen (pl.: hivatal) milyet húztok fel? Van, hogy szándékosan megvillantjátok, vagy hagyjátok, hogy átüssön a nadrágon?
Írjátok meg a korotokat is!😘
Érdekes! Aki válaszol a kérdésre, az levan pontozva, akik meg köpköd az fel.
Látszik az öltözködési diszkrimináció.
A pitcsáknak mindent lehet, de egy férfinek csak egyszerű szürke kényelmetlen ruhadarabokat szabad viselni.
És csakis hosszú ujjú, kisnyakú, hasat takaró, bő pólókban a LEGNAGYOBB melegben is. MINIMUM térdig érő "rövidnadrággal".
Nálunk olyanok a férfiak, mint arabiában a nők. takarják magukat leplekkel.
A lányok meg már lassan pucéran járnak az utcán.
De ha a férfiak nem szabad csak mindent takaró leplekben járni, jönnek azok akik azt mondják dehát tudnak félmeztelenül járni.
Csakhát... Közben meg prolinak nézik az olyan férfit. Akkor mi legyen? Hát süljenek meg a férfiak.
A lányok járnak már félpucéran, de komolyan. felső rész teljesen kint, has kint. múltkor én pulóverben voltam, egy csaj meg melltartóban járt az utcán.
Egyébként nem érdemes figyelembe venni a lepontozást, ez is olyan mint a Redditen.
Sok a buta, akik abban élnek amit beléjük tömöt a toxikus társadalom.
Nemrég olvastam egy kérdést itt, három oldalonyi válasz, mindegyik egy illegális bűncselekményt támogatott állatokkal szemben. állatkínzás.
És aki támogatta fel volt értékelve, aki nem az le volt teljesen pontozva.
Köztük sok nő is volt, akik támogatták.
#14, ennyire nem fekete vagy fehér a dolog.
Van nekem is női farmerom, sőt hivatalosan női pulóverem is. Egyik sem rózsaszín szívecskés, szóval nem ordít róla, hogy női. Csak a címkéjéből derül ki. Jól áll, jól érzem magam benne. Nekem ez simán belefér. Nem azért vettem, mert ilyen irányú perverzióm lenne, hanem ahogy te is írod, a férfi részlegen található néhányféle unalmas, szó szerint egyenruhák között, nem találtam olyat, ami tetszene.
Viszont női bugyogókat nem hordok. Bevallom, kíváncsiságból próbáltam, de nagyon nem jött be. Egész napos hordáskor nekem kényelmetlen. Nem fér el benne a csomag, nincs hely neki. Bevág, félrecsúszik... Ezért ezeket nem hordom. Tangát igen, de abból is férfi tangát. Az kényelmes, jól tart, szeretem. De nem reklámozom, nem tolom bele úton útfélen mindenkinek a képébe, hogy rajtam ám tanga van, várva a reakciókat.
Felőlem ha valakinek az kényelmes, hordjon nyugodtan női bugyikat. Szíve joga, a gatya alatt úgysem látszik. De ne erőszakolja már rá másra és ne reklámozza már itt nagy büszkén!
A búzafelvonulással is alapvetően csak ez a bajom. Ha valaki meleg, felőlem legyen, nincs vele semmi bajom. Az ő magánügye, hogy a hálószobájában kivel és mit csinál. De akkor ez valóban legyen magánügy! És ne rakja ki erőszakosan a kirakatba, mert nem mindenki kíváncsi rá! A heterók miért nem vonulnak fel egymást nyalva falva, hogy milyen jó heterónak lenni és büszkék rá, hogy azok?
Részben igazad van neked is, de a nagyon sok homoszexuális nő reklámozva van, illetve reklámozzák magukat.
Már a 90-es évektől. mindenhol ott vannak, zenék/filmek/játékok stb.
Kérdező!
14. Vagyok. Mintha belelátnál a gondolataimba!! Teljesen egyetértek veled, pont így látom én is a helyzetet.
És mi erre a megoldás? A begyöpösödés ellen menni.
Ez a nyári viselet, a térd gatya, ettől falra tudnék mászni! 35-38 fokban is rejtegeti pár szerencsétlen a combját, nehogy nap érje. Strandokon pont ez a helyzet. Utcai térdgatyába megy be a vízbe, végülis mit kéne felvenni úszáshoz, napozáshoz.
16!
Te is jókat írtál, osztom a véleményed, hogy sok női ruha jobb mint a férfi, én is a poló, nadrág, pulóverig veszek fel nőit, nem alsóneműig. Ez nem erről szól, csupán az “egyenruha” megtöréséről.
A párom megunta az egyik nadrágját, oda adta nekem, hogy próbáljam fel, teljesen jól állt, és kényelmes is volt.
Másnap munkába vettem fel, majdnem mindegyik kollégám dicsért, hogy milyen jól áll rajtam, aztán mondtam nekik, hogy “ugye? Pedig női.” Na erről ennyit, hogy mitől női egy nadrág.
Hát ja, a fiúk még strandon is bő térdnadrágokban vannak.
A lányok/nőknek pedig egy cérna van segggükben és ennyi. Kint van mindenük.
Dehát ez van, nincs mit tenni ://
Erre fejlődött a férfi/női társadalom.
Egy új társadalmához atomrobbanás kellene. eddig marad a megszokott toxikus női/férfi szerep. (De a legtöbb a nőknek kedvez, a kettősmércék is)
Én azt javaslom szarjuk le a társadalmat, mert úgy el van b@szva az emberiség amennyire csak lehet. Ez van, nincs mit tenni.
Mindkét nemmel van probléma.
Törődjünk csak a párunkkal, a családunkkal, és ennyi!🤞
A párunkkal legalább őszinték lehetünk. és nem függünk a társadalmi elvárásoktól. Legalábbis otthon a négy fal között a párunkkal. ♥️
***Egy új (egeszséges normális) társadalmi normához atomrobbanás kellene***
Bocsi elírtam, annyira utálom ezt az oldalt hogy nem lehet kijavítani semmit. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!