Férfiak! Ki milyen alsóneműt/bugyit részesít előnyben?
Tanga, Francia? Brazil? Van kedvencetek? Munkahelyen (pl.: hivatal) milyet húztok fel? Van, hogy szándékosan megvillantjátok, vagy hagyjátok, hogy átüssön a nadrágon?
Írjátok meg a korotokat is!😘
Férfiaknak "Tanga, Francia? Brazil?" ?????
N
Van egy kis képzavar számomra a kérdésben. Férfiak milyet kedvelnek a nőkön? De azt meg hivatalban hogy látod? Nekem nincs röntgenszemem. Vagy a férfiak magukon milyen alsót kedvelnek? De akkor meg hogy jön ide a francia, meg hasonlók...?
Nőkön nekem mindegy, ami nekik kényelmes. Saját magam is hordok szinte minden fajtát. Talán csak fecskéset nem. Kedvemtől, felső ruházattól függően. A laza boxertől, a tapadós csipőboxerig mindent. Még tangát is, főleg nyáron. Természetesen nem nőit, hanem férfitangát. Nem mutogatom senkinek, nem azért hordom, hanem mert kényelmes, praktikus. Női csipkés bugyikat nem szoktam hordani. Nincs ilyen irányú perverzióm és homár sem vagyok.
Hát én még férfi francia alsót nem láttam... Szerintem azt boxernek hívják, de mindegy.
Ez esetben a kérdésed rossz kategóriában van. Van homoszexualitás téma. Ott nagyobb eséllyel kapsz számodra releváns válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!