Mjndegyik gatyám olyan lesz hogy ki van térdeseve trottyosan log rajtam. Mikrt vegyek vagy hol? Kép lnt
Mint pl itt a jobb oldali kép csam rajtam sokkal több ránc lesz mindig a gatyán.
Es nem csak farmer, hanem bármi. De nem akarok passzos leggingsekbe járni hanem laza pamut vagy farmer gatyákban.
Itt is pl a lábszárán is latszik hogyv tiszta "hurkás" a gatya
Nő vagyok es minden gatyám ilyen lesz. Az üzletben áll csam rajtam egyenesen a nap végére meg ilyenek lesznek.
De vmi "laza" nő akarnék lenni szoval nem akarok passzos nadrágokban leggingsben járni.
Ez is ugy áll ahogy rajtam a gatyák
Alapvetoen ugy nézek ki allandoan a nadrágok miatt, mint vmi tróger csöves.
Tul szuket valasztasz. Joval bovebbet vegyel,ami nem nyulik senennyire semmnilyen iranyban es vastag legyen az anyag. Muszalas legyen,mert a termeszetes szal
felveszi a tested fomajat.Leules elott felhuzod. Sose terdelhetsz ,gugolhatsz benne. 20-30 fokon moshatod,ne vasald,sose szaritsd hoforras mellett.
Dehogy szűk. Bőveket veszek derékről majdnem le is esik rolam. Igy a feneke is "trottyos". De inkább a láb lábszár zavar a legjobban.
Meg meloban ülőmunkám van. Le kell benne ülnöm. Mosnu alig merem. De mikor pl.mosás után száraz es felveszem, mint a boltban, tökéletes, fél napig..
De kipróbálom akkor a műszálasakat is. A farmer az természetes ugye?
Majd felhajtom az alját, köszi a tippet is.
Ami szűkebb próbánál, azokat nem merem venni, mert talán jobban kitérdesedne akkor. Passzosat meg nem akarok.
A cimket olvassad.
A farmer termeszetes szal.
Poliamid,polieszter a te vilagod. A szoves fsjtajan mulik a tartossag.
En mar kinezetre megjosolom melyik nacim mennyi idejig lesz szep.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!