Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mjndegyik gatyám olyan lesz...

Mjndegyik gatyám olyan lesz hogy ki van térdeseve trottyosan log rajtam. Mikrt vegyek vagy hol? Kép lnt

Figyelt kérdés

Mint pl itt a jobb oldali kép csam rajtam sokkal több ránc lesz mindig a gatyán.

Es nem csak farmer, hanem bármi. De nem akarok passzos leggingsekbe járni hanem laza pamut vagy farmer gatyákban.

[link]

[link]

Itt is pl a lábszárán is latszik hogyv tiszta "hurkás" a gatya

[link]

[link]

Nő vagyok es minden gatyám ilyen lesz. Az üzletben áll csam rajtam egyenesen a nap végére meg ilyenek lesznek.

De vmi "laza" nő akarnék lenni szoval nem akarok passzos nadrágokban leggingsben járni.

#tróger kinézet
nov. 3. 09:55
 1/9 A kérdező kommentje:

Ez is ugy áll ahogy rajtam a gatyák

[link]

Alapvetoen ugy nézek ki allandoan a nadrágok miatt, mint vmi tróger csöves.

nov. 3. 09:58
 2/9 A kérdező kommentje:

Ezem a kéken is jol latszik

[link]

nov. 3. 09:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Mindenkin így állnak a nadrágok, vagy csak én nem értem a kérdést?
nov. 3. 14:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Tul szuket valasztasz. Joval bovebbet vegyel,ami nem nyulik senennyire semmnilyen iranyban es vastag legyen az anyag. Muszalas legyen,mert a termeszetes szal

felveszi a tested fomajat.Leules elott felhuzod. Sose terdelhetsz ,gugolhatsz benne. 20-30 fokon moshatod,ne vasald,sose szaritsd hoforras mellett.

nov. 3. 14:58
 5/9 A kérdező kommentje:

Dehogy szűk. Bőveket veszek derékről majdnem le is esik rolam. Igy a feneke is "trottyos". De inkább a láb lábszár zavar a legjobban.

Meg meloban ülőmunkám van. Le kell benne ülnöm. Mosnu alig merem. De mikor pl.mosás után száraz es felveszem, mint a boltban, tökéletes, fél napig..

nov. 3. 15:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Oke alig mosom nem vasalom. Akkor nem az üzlet szamit vagy anyag. Ne azt keressem.
nov. 3. 15:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Túl hosszú és nagy rád. Varrass fel az aljából és válassz egy mérettel kisebbet. A farmer mindig tágul viselés során, úgyhogy az a méret lesz a jó, ami az első felpróbáláskor még kicsit nehezen megy rád.
nov. 3. 17:57
 8/9 A kérdező kommentje:

De kipróbálom akkor a műszálasakat is. A farmer az természetes ugye?

Majd felhajtom az alját, köszi a tippet is.

Ami szűkebb próbánál, azokat nem merem venni, mert talán jobban kitérdesedne akkor. Passzosat meg nem akarok.

nov. 3. 19:18
 9/9 anonim ***** válasza:

A cimket olvassad.

A farmer termeszetes szal.

Poliamid,polieszter a te vilagod. A szoves fsjtajan mulik a tartossag.

En mar kinezetre megjosolom melyik nacim mennyi idejig lesz szep.

nov. 3. 22:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!