Luxusmárkák viselése esetén "illik" keverni a különböző márkákat?
Szia, bár nekem nem luxusholmikkal van tele a szekrényem szerintem lehet keverni, főleg ha nem ilyen logóvillogós cuccok. Vagyis ha Gucci a cipőd, de nincs tele logókkal vagy LV táskád van,de nem az a klasszikus monogrammos, hanem egyszínű.
Ha csupa logós holmijaid vannak inkább ne keverd mert bazári majomnak fogsz tűnni (és pláne mindenki azt hiszi, hogy hamisítvány).
simán lehet keverni persze. vörösszőnyegen is márkás ruha plusz Louboutin cipő, meg a táska is már márkájú. persze ha óriási márkajelzések vannak rajta az más dolog.... de nem hinném hogy egy kabátom azok lennének, szóval semmi gáz. :D
amúgy milyenek azok az "ilyen körök"? csak ha nem veszed "tolakodásnak". :)
Én tök irígy vagyok...Örülök ha egy 8000ft-os nadrágot tudok venni:D
Amugy szerintem azért ne vidd túlzásba,mert ha nem olyan körökbe mozogsz és mások nem így öltöznek könnyen kinézhetnek emiatt.
Koszonom a valaszokat
pont azt szerettem volna elkerulni, hogy sznobnak, vagy hamisitvanyokkal villogo csoronak nezzek ki
az "ilyen korok" a gazdagok vilaga akar lenni, regebben kinaibol oltoztem, de most vegeztem a sulival, olyan munkam lett, ami nagyon jol fizet, egy olyan orszagbanm ahol sokat adnak a kulsosegekre, ezert igenis fontos volt, hogy megkerdezzem.
Termeszetesen nem hivalkodoan vannak elhelyezve a logok, olyasmit nem veszek, a L.V.-tol sem a klasszikus "tyuklabmintas" darabokat hordom, mostanaig egyetlen markat hordtam tetotol-talpig, de semmi feltunot.
Koszonom meg egyszer a segitsegeteket, az utolsonak meg azt kivanom, hogy hozza el szamara is az elet az olyan szintu jomodot, amikor igenis gondot jelent, hogy az etikett szerint osszekeverhetoek-e a markak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!