Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Azok a trottyos nadrágok...

Azok a trottyos nadrágok divatosak, vagy mi az értelmük?

Figyelt kérdés

Amik valami pólóhoz hasonló anyagból vannak,

A lábszáron elég passzentosak,

Viszont màr térdtől felfelé egyben vannak, kvázi egy nagy zsák az egész térd és derék között.

Kb az ülepe, ami egy normál nadrág esetén a fenéknél van közvetlen, ennél a gatyánál a térd környékén....

Régebben láttam már egyesekben utcán, de tegnap a magyarországszetetlek műsor egyik vendég hölgyeményén volt ilyen.

Szerintem csúnya, trottyos, nevetséges is....

Vagy ez szép lenne? Divatos?

Mégis mi az értelme? Van valami ésszerű funkciója?

okt. 28. 08:04
 1/4 anonim ***** válasza:
A háremnadrágra gondolsz?
okt. 28. 09:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Én csak beszartam-gatyának hívom.
okt. 28. 18:34
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem ismertem a háremnadrág kifejezést.. de rágugliztam. Ezek szerint arra gondolok, igen. De azok közül is csak arra, amelyiknek teljesen lent, térd környékén van az ülepe...

Ja igen, néha pasikon is látni, de inkább kövér nőkön.

Amelyeknek fent van az ülepük vagy mi, nem trottyos a fenék alatt, pusztán a száruk bő (én török basa nadrágnwk hívom), azok jók, csinosak.

De ezeket a trottyosokat nem értem!!!

Se nem szép, se nem csinos. El nem tudom képzelni, hogy kényelmes lenne.

Mi a jó bennük szerintetek,

Vagy mi a funkciójuk, hogy ilyenek????

okt. 31. 09:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Amikor már nem bírnak semmi újat kitalálni, akkor jönnek az ilyen vadhajtások. Aztán mindig van pár hülye, aki fel is veszi.
okt. 31. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!