Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet kapni bevonatos...

Hol lehet kapni bevonatos vagy bőrhatású férfi farmert?

Figyelt kérdés

Feszülős, skinny fazon.

Fekete, esetleg sötétkék.

Matt legyen, ne olyan fényes, mint ami a csajoknál divat.

Hasonlóra gondolok mint ez, csak szűkebbre és olcsóbban:

[link]

És olyan boltot keresek ahol fel is lehet próbálni vásárlás előtt.

Már csomó helyen néztem, de csak nőiben látok ilyet.

okt. 26. 15:13
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
vegyél nőit
okt. 27. 16:30
 2/6 A kérdező kommentje:

1-es, ezt komolyan mondod, vagy csak poénkodsz?

Ha komolyan akkor tudsz segíteni ötletekkel is, hogy mire figyeljek hogy jót válasszak?

okt. 27. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Manapság szerintem ugyanaz a ruha simán megfordul a férfi és a női részlegen is, hogy többet tudjanak eladni belőle. Szóval nyugodtan vegyél nőit. A méretezésre figyelj, ne a szokásos méretedet vedd, hanem próbáld fel, vagy ha rendelsz, akkor nézd meg a tényleges méretet cm-ben.

(nem az 1-es voltam)

okt. 29. 13:19
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi 3-as!

Mindenképpen próbálni fogom, az a biztos, főleg ilyen passzentos skinny fazonnál amit keresek.

Néztem már egy boltban közben, de a női farmereken jóval kisebbek, nőiesebbek a farzsebek. Másban nem feltűnő hogy női fazonú, de a farzsebek észrevehetőek. Nem tudom ez mennyire számít, feltűnik ez valakinek amikor rajtam van?

okt. 29. 14:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Sztem nem fog feltűnni senkinek, viszont a telefon, pénztárca stb lehet nem fog beleférni.
okt. 29. 16:23
 6/6 A kérdező kommentje:

Ma voltam csomó boltban, szétnéztem a női osztályokon, de nem jártam sikerrel.

Szinte mindenhol csak fényes bőrhatású leggingsek vannak, de ezt túlzásnak érzem srácként magamon. Amúgy nagyon kényelmes volt benne lenni.

Egy helyen láttam olyan matt bőrhatásút amit keresek, de az is jeggings volt sajnos, normál zsebek nélkül, csak farzsebekkel, pedig ez jól is állt.

Rendes zsebes matt bőrhatású női farmert egyet sem találtam.

Esetleg van tippetek, ahol tutira van ilyen?

okt. 30. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!