Fiúk! Mi számít szexinek egy nőn?
Rájöttem hogy elég unalmasak és kényelmeyeka ruháim. Vennék pár darabot ami azért valamennyire megmozgatja a férfi fantáziát. Na de hideg van..
Szóval nyáron még okék a pántok, kivágások de ilyenkor mikor kb pulcsis idő van még a lakásban is, mit lehet felvenni ami szexi, nőies?
Lakásban pulcsi? Tényleg gondok vannak.
Na de.. Barátnőm piszok szexi szokott lenni a hétköznapokban is mivel irodai munka. Szóval szűk kosztümök, rövidebb szoknyával, testhezálló ruhák, szűk farmer, tűsarok, esetleg valami csizma, rövid, derékig érő kabáttal, stb.. De azért otthon nincsen ennyire túlöltözve..
1. Első körben az alakodon dolgozz, az a lényeg, nem a ruha.
2. Neten találsz kismillió képet, tippet ahhoz, hogy hogy öltözz szexin, csinosan, keress rá.
Minek?Nem véletlen kényelmesek a ruháid és nem véletlen szempont neked az időjárás.Olyan faszinak minek akarsz szexin öltözni, aki ennyire becsül téged, hogy ilyen életszínvonalon tudtok élni?
Most komolyan kérdezem.
#9 Mi is fűtünk, 23 fok van, én pulóverben vagyok.
Nem normális 30 fokra fűteni a lakást, hogy tudjak bugyiban szaladgálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!