Hogyan öltözködsz ebben az időben?
Figyelt kérdés
okt. 25. 00:38
1/12 anonim válasza:
Mint máskor, csak most vastagabb a nadrág meg a felső és esténként dzseki is kellhet.
2/12 anonim válasza:
Hosszú nadrág, pulcsi. De néha rövid ujjú póló, néha kabát, ez nagyon attól függ milyen nap szak van, ha süt a nap, akkor még a délutáni órákban simán rövid ujjú pólóban is el lehet lenni.
3/12 anonim válasza:
Hosszú nadrág, póló pulcsival, kabát zokni, zárt cipő. (F!)
4/12 Gál Gábor 2024 válasza:
Átmeneti öltözetben vagyok, ami egy zakót vagy pulóvert jelent. Ezek nélkül fáznék, a téli kabát viszont még túl meleg lenne.
5/12 anonim válasza:
Rövidnadrág, póló, pulcsi. Délután a pulcsi lekerül.
6/12 anonim válasza:
Ha reggel kell indulnom otthonról és este érek haza:
Hosszú farmer, béleletlen átmeneti bakancs, szövetkabát. A kabát alá ujjatlan trikót veszek (mert beltéren iszonyat meleg van).
Ha csak napközben kell kimennem valamiért:
Hosszú farmer, tornacsuka, pulcsi.
7/12 anonim válasza:
Annyira zimankó még nincs. Nekem egy pulóver általában elég reggel és délután is. Egy-két reggel volt, amikor egy farmerdzsekit is felvettem. Általában reggel kimegyek a teraszra és érzet alapján döntöm el.
8/12 anonim válasza:
Fekete farmer nadrág, barna bokacsizma, fekete póló és egy szép kék kabát amit a hádából vettem
9/12 anonim válasza:
Rétegesen. Reggel vastagabban, napközben most rövidnadrág, rövid ujjú. Most 23 fok van, meleg és süt a nap. Reggel borult volt és csak 11 fok. Ezért is rétegesen.
10/12 A kérdező kommentje:
9.
Milyen 23 fok?
afrikában vagy pubi?
nálunk 13 fok van egy 10 fokkal kevesebb.
okt. 26. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!