Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tanga bugyiban tényleg nem...

Tanga bugyiban tényleg nem lehet halkan fingani? Hogy lehet megoldani, hogy ne legyen hangos a pukizás ha tangában vagyok?

Figyelt kérdés

Még nem hordtam eddig tangát, de már vettem és kaptam is, ezért szeretném azt hordani. Viszont az egyik barátnőm azt mondta, hogy akkor állandóan hangos lesz a pukizás ha véletlen kell és sosem fogom tudni csendesebben kiengedni. Az suliban nagyon ciki lenne, emiatt most nem merem hordani. Azért nincs ember aki 6-7 órát kibírjon fingás nélkül suliban és nem akarok beégni ha tényleg tangában hangosabb mert hozzásimul a segglyukamra. Ti hogy oldjátok meg? Vagy lehet ez hülyeség és csak megviccelni akart? Ő nem hord és nem is szeretne tangát azt tudom, kicsit duci, és állandóan fingfelezőnek hívja a tangákat.

16/L

okt. 21. 20:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
53%
Ha el akarod kerülni a hangfokozást, akkor arra figyelj, hogy tölcsért ne dugj bele.
okt. 22. 22:13
 12/24 A kérdező kommentje:
Haha...
okt. 22. 22:31
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés komoly? Ugye, csak heccből írtad?

Mit szoktál enni, hogy ennyit szellentesz? Inkább ne egyél olyat, amitől ennyit szellentesz.

okt. 22. 22:45
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként elég könnyen le tudod tesztelni, hogy igaz-e és érdemes-e aggódnod.

Hétvégén vegyél fel tangát, amikor nem vagy társaságban vagy amikor otthon vagy. Aztán szellents sokat és kiderül, hogy nálad hogy működik.

okt. 22. 22:47
 15/24 A kérdező kommentje:
13. Nem szellentek sokat, nem erről volt szó. Az volt a kérdés, hogy a bnőm mondja-e heccből, hogy esetleg ne hordjak tangát, mert rajta lehet nem áll jól mivel duci és ő fel nem venné mindig azt mondja a fingfelezőt.
okt. 23. 00:49
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

#15. Ezt is írtad: "Még nem hordtam eddig tangát, de már vettem és kaptam is, ezért szeretném azt hordani."

Próbáld ki. Van is neked, azt írtad. Bármikor ki tudod próbálni.

"A puding próbája az evés." Biztosan ismered ezt a mondást. Egyszerűen próbáld ki. Aztán írd meg, hogy hangos volt-e vagy hangtalan. ;)

okt. 23. 04:35
 17/24 A kérdező kommentje:
Ma nincs suli és abban vagyok. Egy már kijött, nem volt hangja. :) De azért még tesztelem mielőtt holnap tangát veszek a naci alá suliba.
okt. 23. 11:53
 18/24 anonim ***** válasza:
78%

Hát én meg azt hittem, hogy nincs ember, aki ne bírná ki, én konkrétan soha nem fingok suliban, mindig könnyen visszatartom. Amúgy meg nincs köze a hangnak a bugyi típusához. :)

16/L

okt. 23. 14:56
 19/24 anonim ***** válasza:
78%

#17. Oké! Teszteld! Majd írj, hogy mi lett a teszt eredménye: hány hangos, hány hangtalan, mennyi a kettő között.

De amúgy ne az legyen mérvadó, hogy mások hordanak tangát. Nekem pl nem jön be. Majd meglátod, hogy neked kényelmes-e.

okt. 23. 15:37
 20/24 A kérdező kommentje:

Reggel fél 8 és kb fél 3 között lehetetlen, hogy ne kelljen egy embernek. Lehet nálam van a gond, de 1-2 alkalom azért kikívánkozik ha ciki, ha nem. Általában szerencsére nem büdös, így nem észrevehető ha nincs hang.

Teszteltem, de eddig csak mendemondának tűnik amit barinőm mondott, füllentés lehetett, hogy ne hordjak tangát. De hordani fogom,nekem nagyon kényelmes, mintha bugyi se lenne rajtam. Kb. mint egy gyűrű az ujjadon, amire ha nem figyelsz fel, azt se tudod, hogy ott van ha jó a méret.

okt. 23. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!