Tanga bugyiban tényleg nem lehet halkan fingani? Hogy lehet megoldani, hogy ne legyen hangos a pukizás ha tangában vagyok?
Még nem hordtam eddig tangát, de már vettem és kaptam is, ezért szeretném azt hordani. Viszont az egyik barátnőm azt mondta, hogy akkor állandóan hangos lesz a pukizás ha véletlen kell és sosem fogom tudni csendesebben kiengedni. Az suliban nagyon ciki lenne, emiatt most nem merem hordani. Azért nincs ember aki 6-7 órát kibírjon fingás nélkül suliban és nem akarok beégni ha tényleg tangában hangosabb mert hozzásimul a segglyukamra. Ti hogy oldjátok meg? Vagy lehet ez hülyeség és csak megviccelni akart? Ő nem hord és nem is szeretne tangát azt tudom, kicsit duci, és állandóan fingfelezőnek hívja a tangákat.
16/L
A jövő generációja...
Ők fognak minket 20 év múlva eltartani.
Köszönöm a válaszokat.
7. Ha kézzel összenyomom őket? Szerinted suliban az órán erre van lehetőség miközben ülsz? :D Na majd kiderül, olyan sűrűn azért nem kell fingani szerencsére, hogy egész nap aggasszon. Amennyit vissza tudok tartani azt visszatartom úgyis.
8.
Nem ez volt a lényeg, hanem, hogy ez bizonyítja, hogy ettől függ, nem a popódon lévő ruhától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!