Hol lehet üzletben* venni olyan áttetsző anyagi ffi zoknit mint a női harisnya?
*nem webáruház hanem olyan üzlet ahova bemegyek és megveszem.
Férfi harisnya zokni címen a Google sok webshop találatot adott. De én üzletben szeretném megnézni és megvenni. Ha valaki látott ilyet, jelezze. (Normális válaszok köszi)
Külföldön van férfi nejlon harisnya is. Onnan tudnál rendelni.
De ha már ott tartunk amit a 8-as írt akkor a nadrág is attól női, hogy a női osztályra teszik..
12.
Akkor beszéljünk egy kicsit arról hogy mitől is lesz egy ruhadarab női!
Az anyagától?Vagy hogy áttetsző?
Nézd meg a nőket! Ők nem csinálnak ekkora ügyet abból ha megtetszik nekik egy férfi ruhadarab, egyszerűen fölveszik és kész.
Csak a gyáva férfiak filozofálnak arról, hogy úristen ez női vagy férfi ruhadarab.
Én nem félek a nőktől, sem a “nőinek” mondott ruhadaraboktól ha tetszik és kényelmes, akkor felveszem ahogy a nők teszik a férfi ruhákkal.
Persze ne szoknyára meg csipkés dolgokra gondolj, hanem az észerűség határain belül.
Én abból indulok ki hogy ha egy férfi igazán férfinak gondolja magát, akkor ilyen esetekben is legyen az, és ne legyen nyámnyila az idegenek véleménye miatt.
Egy életünk van, élvezzük ki úgy ahogy mi szeretnénk, és ne a másoknak öltözzünk. Később megbánjuk, hogy nyulak voltunk és nem utánoztuk a nők hozzáállását ezen a téren.
Ezt döntse el mindenki maga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!