Hol lehet üzletben* venni olyan áttetsző anyagi ffi
zoknit mint a női harisnya?
Figyelt kérdés
*nem webáruház hanem olyan üzlet ahova bemegyek és megveszem.
Férfi harisnya zokni címen a Google sok webshop találatot adott. De én üzletben szeretném megnézni és megvenni. Ha valaki látott ilyet, jelezze. (Normális válaszok köszi)
Vegyél nőit. Miután kibontod, már senki sem tudja, hogy férfi vagy női. Feltéve ha nem 48 as méret kell😀
okt. 21. 19:36
2/15 anonim válasza:
Senki de tényleg senki nem fogja tudni, hogy az a nejlon zokni férfi vagy női-e.
Ez nyúlik is, ha az én 42es lábam simán belemegy, a tied is bele fog.
Az mondjuk más kérdés, hogy ez full műanyag, beleizzadsz, és nem is látja senki
okt. 21. 19:37
3/15 anonim válasza:
Miért, milyen ruhához/cipőhöz kellene neked ilyen? Hol láttál ilyet férfiakon?
Csak mert szerintem a nők nagy része se hordaná, ha a magassarkút lehetne hordani máshoz, mert nagyon kényelmetlen tud lenni (nem szellőzik, a gumírozás vagy elszorít vagy gyenge és nem tart, csúszkál az ember lába a cipőben, ráadásul nagyon könnyen szakad...)
És online miért nem jó? Megrendeled, kihozzák. Három kattintás.
okt. 21. 23:26
6/15 anonim válasza:
Vegyel nejlon harisnyanadrágot.én is azt hordom.nagyon kényelmes melegit.. a nöi tökéletes 40 ff
okt. 22. 05:55
7/15 anonim válasza:
Vegyél nőit, nem is tudom létezik-e külön ffi verzió.
okt. 22. 13:58
8/15 kornel1980 válasza:
Az egy sima női térdharisnya átcsomagolva...gyönyörűen lefordította a térdzoknit borjúzoknira gondolom kínairól calf-lett az angol fordítás ami jelent borjút is....Google translete rules.
okt. 24. 08:17
9/15 anonim válasza:
Egyes kínai üzletekben van 10-15 van összecsomagolva nőiként árulják de nem érdekes ha olyant akarsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!