Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Téli időszakra milyen plusz...

Téli időszakra milyen plusz nadrág (cicanadrág) vált be?

Figyelt kérdés
Vannak amiket egy kínai üzletben is meg lehet kapni, átmeneti időszakra jó is, de télire már kevés. Olyat keresek ami vastagabb és kevésbé fázok benne mint egy vékony kínaiban.
okt. 21. 06:37
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Vannak vastagabb leggingsek amik jók, de én inkább a vastag harisnyanadrágot szoktam fel venni, mert az alapban lábfejes és sokkal magasabb a derék része is. F.
okt. 21. 08:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Aláöltözetet keress. Ne sima cicanadrágot. Lehet hogy vékonyabb de olyan anyagból van hogy sokkal jobban melegít- hisz ez a funkciója.

Én ezen kivul gatya alá meg 200 denes harisnyát veszek

okt. 21. 08:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nadrág alá? Lehet bármi, cicanadrág, aláöltözet, harisnya. Olyat érdemes venni, ha a sima nem jó, aminek thermós a belseje.

Ha cicanadrág alá keresel valamit, akkor harisnyát tudsz húzni. Az is melegít.

okt. 21. 08:51
 4/6 Metionin ***** válasza:
68%
Bélelt leggings, bár én azt szoknyával hordom, mert nadrág alá nem viselek el semmit a lábamon. De a vastagabbak simán melegebbek, mint a farmer.
okt. 21. 11:20
 5/6 anonim ***** válasza:
13%
Az ilyen +5 fokos telekre minek dupla gatya? Öngyulladás lép fel benne, pláne, ha az ember bemegy valahova.
okt. 21. 19:34
 6/6 Poppy_99 ***** válasza:
Vastag harisnyát szoktam hordani ami önmagában is melegebb mint egy nadrág, ezért szoknyával vagy vékony nadrággal veszem fel.
okt. 22. 06:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!