Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rózsaszín felsőhöz milyen...

Rózsaszín felsőhöz milyen színű nadrág és csizma illik?

Figyelt kérdés

A fekete nadrágon+fekete csizmán kívül... mindig fekete nadrág van rajtam 🫣

Nekem farmerral olyan fura a rózsaszín. Na meg ahhoz milyen színű csizma lenne jó?

Esetleg még fehér farmerral tudnám elkèpzelni, de ahhoz is megint milyen csizma legyen?!

Elegáns, csajos viseletre gondolok. 😊

okt. 20. 21:20
 1/6 anonim ***** válasza:
A szürke bizonyos árnyalatai nagyon ütősek tudnak lenni rózsaszínnel :)
okt. 20. 22:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A rózsaszínnek elég sok árnyalata van, szerintem az sem mindegy.

Nadrágból valóban lehet jó a szürke, vagy akár a farmer is, árnyalattól függően (én pl. világosabb rózsaszínhez sötétkék farmert vennék).

Csizmából szerintem a feketén kívül a világos, bézses árnyalat is megy hozzá.

okt. 20. 23:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Stílustól, alkalomtól és a rózsaszín árnyalatától is függ.

Pl ez egy szürke farmer, pasztell rózsaszín toppal. Konszolidált, professzionális, de laza.

[link]

Ez meg egy harsány, merész szett, direkt feszegeti a határokat, de működik. Pl médiába, divatszakmába, művészetekkel kapcsolatos eseményekre

[link]

Ez is érdekes szerintem, a kontraszt a borvörös, a mustársárga és a pink között.

[link]

Megy hozzá a baba kék is, ha lányosabb, visszafogott hatást akarsz

[link]

Zsálya zöld is szép tud lenni.

[link]

okt. 21. 01:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Csízmából úgyse lesz olyan sok, szerintem érdemes valami neutrális színben gondolkozni. Kivéve ha te ilyen talpig pink típus vagy, bár ez alapján nem úgy érzem
okt. 21. 01:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább attól függ, milyen árnyalat a rózsaszín... mert van kékesebb meg sárgásabb beütésű abból is, és attól függ, mi megy hozzá igazán. A tipikus kékesebb rózsaszínhez jól passzol a fehér, szürke (világos, sötét is), szürke. Farmer is passzolhat hozzá, csak ne legyen túl tarka az öltözet (legyen egy plusz natúr szín, és slussz). Hideg zöldek, lilák is jól tudnak hozzá állni. Erős pinkhez meg az élénk piros (nem a vörös, hanem a hideg piros) nagyon vagány tud lenni.
okt. 21. 18:14
 6/6 A kérdező kommentje:

Pasztell rózsaszín a felső.

Köszönöm mindenkinek!

okt. 21. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!