Szalagtűzésre illik ilyen ruhát felvennem?
Figyelt kérdés
Egy fekete feszülős hosszú ujjú ruha ami kb terd felett 8-10 centis. Egyáltalán nem latszik ki semmi viszont ez egy keresztény iskola és miután megvettem azután jutott eszembe ,hogy ez igy lehet mégse lesz a legjobb. Nem tudon ez mennyire lenne nem oda illő? Esetleg egy fekete harisnyával lehet ezen javítani? Vagy mit tegyek, újat már nem szeretnek venni mert ez se volt a legolcsóbb.okt. 20. 16:20
1/8 anonim válasza:
Ne aggódj, jó lesz!
Mindenki úgyis magával lesz elfoglalva.
Csak legyél magabiztos!
Hajrá és gratulálok!
3/8 A kérdező kommentje:
Végzős diák, a saját szalagavatóm lesz
okt. 20. 19:40
4/8 anonim válasza:
A mi iskolánkban a szalagtűzésen mindig az iskolai ünneplői egyenruhát kellett hordani. Szóval szoknya/nadrág, ing, blézer, és sál. Amúgy meg vastag harisnyával (szóval nem 15 denes kis nylon harisnyával, hanem olyannal ami nem látszik át) szerintem lehet javítani rajta. De egyébként nem tudom, inkább kérdezd meg az osztálytársaidat, hogy ők miben lesznek, szóval mi az általános.
5/8 anonim válasza:
Ha nincs megszabva hogy mit kell viselni, akkor jó lesz az. Ahogy írtad is, egy fekete harisnyával még lehet trükközni. De ha nincs kint a feneked, akkor bárhogy jó.
7/8 anonim válasza:
Nem jó. Ünneplőt kell ilyenkor (is) felvenni.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! Tegnap meg volt a szalagavatóm és többünknek is ehez hasonló volt a ruhája. Nem tűntem ki és rengeteg dícséretet kaptam a ruhára.
nov. 17. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!