Hófekete kérdése:
Egy fekete műbőr szoknya, hozzá világoskék felső mennyire elfogadható egy éttermi vacsorához?
Figyelt kérdés
Meghívást kaptunk egy barátunk házassági évfordulójára aminek a megünneplésére egy étteremben kerül sor. Nem vagyok egy szoknyás típus, de mivel nadrágban elegáns nem nagyon van és nem is szándékozok venni, csak farmer ezért úgy gondoltam, hogy szoknyát veszek fel. Szoknyában viszont csak bőr és szövet szoknyáim vannak.
Fekete harisnyanadrággal és kis bokacsizmával nem tudom, hogy mennyire illene össze.
okt. 16. 05:48
1/10 anonim válasza:
Kérdezd meg a barátod, hogy elfogadja-e ezt az öltözéket
3/10 anonim válasza:
Szerintem egy szövetszoknya sokkal megfelelöbb, a műbőr nem elegáns, nem ünnepi alkalomra való.
4/10 anonim válasza:
Évfordulóra, sima étteremre mint olyan nincsenek öltözködési szabályok, igazából úgy mész, ahogy akarsz.
Mellesleg a PU bőr gyakori viselet és rengeteg alkalmi ruha is készül belőle, ez nem a kádár rendszer. Latex persze nem fér bele szinte soha, de minden más már elfogadott.
5/10 anonim válasza:
Étteremtől függ, de valószínűleg jó lesz. Amúgy ha nem egy nagyon elegáns étterem, a farmer is jó egy szebb felsővel.
6/10 hosszúhajú válasza:
Érdekes hogy senki sem kérdezi mennyire hosszú az a bizonyos szoknya mert az is fontos. De azzal értek egyet hogy a szövet valóban jobb lenne de nekem a hossz is nagyon számít nyilván más hatás egy mini mint egy szép hosszabb.
7/10 A kérdező kommentje:
Kicsivel a térdem felett van. Nem veszek fel mini szoknyát. Igazából szoknyát se nagyon, csak az ilyen ritka alkalmakkor.
okt. 17. 02:56
8/10 hosszúhajú válasza:
hát lehet hogy csak én gondolom - majd kiderül a százalékokból, de szerintem ha mini is bőr is egyszerre.... akkor vagy szövet mini, vagy bőr de hosszabb - személyes vélemény, majd kiderül a százalékból mások egyetértenek e vagy se...
10/10 anonim válasza:
Műbőr sztem akkor lenne oké úgy-ahogy, ha hosszú lenne. Én inkább a szövetszoknyát választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!