Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok hol érdemes ruhát venni?

Lányok hol érdemes ruhát venni?

Figyelt kérdés
Minőségre gondolok. Pepco, sinsay sajnos nem olyan jó minőségű.. Zaráról sem hallottam túl jókat. Tippeket kérek szépen boltokra ahol elérhető áron viszonylag jó minőségű ruhák vannak.

okt. 19. 00:08
 1/8 anonim ***** válasza:
12%
Nem tom,en lomtalanitason talalom meg kirakva. Sporolok,sok lett a kiadasom.
okt. 19. 07:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Turkálóban. Viccet félretéve néha meglepően jókat ki lehet ott fogni. Múltkor Springfieldben vettem leárazásban egy teljesen jó pulcsit. Meg a Reserved, ahova még szeretek betérni. Ott sem minden csúcsminőség, de vannak jók is.
okt. 19. 08:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Turiban, kilóra.

De jól meg kell nézni vásárlás előtt, mert sok a hibás darab.

okt. 19. 09:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
New Yorker
okt. 19. 10:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én néha amikor úgy van időm elmegyek turkálókba, és ott szoktam nézelődni. Én például baromi jó kabátot, meg dzsekit fogtam ki ilyen helyeken és szinte hibátlan állapotban. Sapkát is vettem már teljesen újat. Van egy barna műbőr szoknyám amit szintén turiban vettem, egyszerűen imádom. De volt arra is példa hogy neten láttam egy hirdetést hogy egy ruházati üzletben végkiárusítás van ilyen 80-90% os leárazások, oda elmentem és azért egy 30 ezer Ft-os bőrkabátot megvettem pár ezer Ft-ért ami pont jó volt a páromnak.
okt. 19. 10:26
 6/8 anonim válasza:
Humana üzletekből egy halom szép ruhát összeszedtem olcsón
okt. 19. 16:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Turkáló

Vagy pl peek and cloppenburgban vannak oocsobb markak

okt. 19. 18:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Háda
okt. 19. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!