1/4 anonim válasza:
Szerintem nagyon ki sem ment. Mindig is voltak szettek és ruhák amikhez a térd fölé érő csizma állt jól. Max egyre többen veszik. Én sosem hordtam ilyen csizmát mert rajtam hülyén néz ki mivel alacsony vagyok, de a magas nőkön mindig is jól állt véleményem szerint
2/4 anonim válasza:
Szerintem sem ment ki a divatból, csak kevésbé kombinálható, tényleg nem mindenkinek előnyös VAGY nem érzi magát kényelmesen benne, emiatt látni kevesebbet belőle mint más lábbeliből.
3/4 anonim válasza:
Szerintem minden nőnek jól áll magasságtól függően ha igenyes ruhákkal párositja.
4/4 A kérdező kommentje:
okt. 18. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!