Engednétek a fiatoknak?
Figyelt kérdés
A fiam mindenáron ragaszkodik hozzá, hogy rövidnadrágban mehessen iskolába, de kétségeim vannak, hogy nem fog-e fázni. Azt mondja, van más osztálytársa aki még rövidnadrágot hord. Megengedjem neki?okt. 16. 19:53
11/26 anonim válasza:
Én nem csak a Fiatoknak, hanem még az Opeleknek is megengedném! :D
Komolyra fordítva, ha már iskolás korú a fiad, szerintem el tudja dönteni, hogy fázik-e vagy sem. Ha fázik, legalább tanul belőle. Belehalni nem fog, legrosszabb esetben összeszed egy megfázást.
Az utcánkban lakik egy csávó, aki hóesésben is mindig rövidgatyában van. Ő tudja, ha neki így jó, akkor csinálja!
Én sem vagyok kimondottan fázós, ma egy pulóverben jöttem munkába. Máson meg látom, hogy télikabát, sál, sapka van már most. Mindenkinek más a hőérzete.
12/26 Poppy_99 válasza:
A gondolattól is kiráz a hideg úgyhogy tuti nem engedném. Esetleg akkor ha felvenné a harisnyát alá.
13/26 anonim válasza:
Hát ha már bundába öltözteted ilyenkor oktoberbe, ne csodálkozz ha egy kisseb virus vagyes kisseb lehulles kiuti az eletbol egy gyenge immunrendszere marad... legalabb ha rovidbe maszkalgak erosodni fog az immunrendszere es nem lesz cicafiu aki fel a +10C°-ban
15/26 anonim válasza:
Tudjátok mikor kell sapkát felvenni? Ha anya fázik
16/26 anonim válasza:
#15, így van! Gyerekkoromban tökéletesen mindig így volt, utáltam. Anyám döntötte el, hogy én mikor fázom. Mindig rámerőltette a sapkát. Én meg beleizzadtam, folyt rólam a víz, visztóketett tőle a fejem, utáltam. Nem értettem, hogy ha ő fázik, miért engem bagyulál be.
17/26 A kérdező kommentje:
Végül beadtam a derekam és megengedtem neki. Nem lett beteg, örülök is neki, hogy kicsit megedzi az immunrendszerét. Mondtam neki, hogy mostmár kelleni fog a hosszúnadrág, mert holnap reggel már elég hideg lesz. Remélem nem lesz holnap reggel nagy küzdelem emiatt.
nov. 10. 21:17
19/26 anonim válasza:
Végül lett hosszúnadrág? :) Nálunk maradt a rövid.
20/26 A kérdező kommentje:
19-es: Nagy küzdelem volt, de hétfőn felvette a hosszút. Elvan venne, de nem igazán örül neki, minden reggel megkérdezi, mehet-e rövidben.
Amúgy a tiéd mennyi idős?
nov. 15. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!