Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Felvennél szürke párducmintás...

Felvennél szürke párducmintás leggingset?

Figyelt kérdés
fiatal nő vagyok és láttam a butikok weboldalán, olyan jó áll a modellen, vettem én is de most ahogy közlekedem a városban nem nagyon látok máson, ciki lenne felvenni?

#leggings #párducmintás
okt. 15. 11:39
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Simán. De én nem nézem, másokon mi van.
okt. 15. 12:13
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Otthon. Én nem szeretem az állatmintát
okt. 15. 13:40
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Fel, de én punk vagyok, nekem ez a direkt olyan rusnya, hogy már szép kategória.
okt. 15. 14:02
 4/10 anonim ***** válasza:
20%
Ha útszéli, fogatlan C prosti lennék se!
okt. 15. 15:25
 5/10 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem: hétköznapi úgymond utcai viseletben ÉS látható ÉS nagy ruhadarabon az állatminta necces. Azaz cipőn, kiegészítőn (kicsi), fehérneműn (nem látható), fürdőruhán (nem hétköznapi) mehet, de nadrágon, felsőn, kabáton stb. nem igazán pártolom.

Buliba, fellépésre, sportolni stb. nyilván lazábban lehet öltözködni.

Már nem fiatal férfi

okt. 15. 20:25
 6/10 anonim ***** válasza:
76%

És kérdező, a halálos ágyadon majd gondolkozhatsz, hogy azzal töltötted-e el az életedet, hogy állatminta biztos csak a kis kiegészítőiden volt-e, mert lehet egy gyakoris kommentelőnek nem tetszett nacin, ha látott az utcán.

Hadd adjak egy tanácsot, amit ha most nem fogadsz meg, akkor később magadtól is rájössz, de akkor bánni fogod, hogy miért nem fogadtad meg előbb. Szard le, ki mit gondol. Nagyon gyorsan elmúlik az élet, és rengeteg dolog miatt kell a világon aggódni. Aggódj komolyabb dolgok miatt, ne azon, hogy mit hordj.

Az öltözködésben nincsenek szabályok. Tudom, te is fel tudsz sorolni olyanokat, amiknek semmi értelme, hogy mintát mintával ne... de miért ne? Ez nem "szabály", csak valaki kitalálta, hogy ne. Hisz aztán jön az, hogy mégis mehet a mintával minta, mert most meg tetszik valakinek.

Ez nem olyan, mint Domestost keverni vízkőoldóval, semmi nem fog történni, ha felveszel valamit, ami tetszik.

Online megkérdezed, itt az emberek jól leírják a véleményüket. A valóság meg az lesz, ha kilépsz az utcára, hogy a leggondtalanabb embert sem fogja érdekelni, mi van rajtad.

Azt kívánom neked, hogy ezt tanuld meg leszarni, és legyen hatalmas önbizalmad, de akkora, hogy a közeledbe se merjenek menni negatív emberek.

okt. 15. 20:42
 7/10 anonim ***** válasza:
11%
#6 kb. az egész gyakori értelmét, de minimum a kategóriák felének az kérdőjelezed meg, csak akkor nem tudom mit keresel itt. Ez szépen beárazza az értelmi szintedet, amit kitűnően illusztrál a negatív emberezés.
okt. 15. 21:19
 8/10 anonim ***** válasza:
33%
Pasiként az én véleményem szerint c_i_gányos, De sokaknak jól áll.
okt. 15. 21:59
 9/10 anonim ***** válasza:
7, a gyakori értelme az, hogy megtanítsa, hogy legyél birka?
okt. 15. 23:03
 10/10 anonim ***** válasza:
50%
Ha jól áll, akkor fel. A párducmintát szeretem, elsősorban a punk vonatkozása miatt, másodsorban idén amúgy is divat. Nekem leopárdos kabátom van, szerintem menő. Mivel a többi cuccom full basic, feldobja egy ilyen kabát. Ugyanígy hordanám a leggingst is, hogy a többi ruha ne legyen feltűnő, így szerintem nem hatna soknak. (Már amennyiben maga a leggings normális szabású, és nem valami átlátszó, lábfej nélküli harisnya mint amit sokat látok utcán).
okt. 16. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!