Másnak sem tetszenek a cipők amiket a boltokban árulnak vagy csak én vagyok ilyen finnyás?
Figyelt kérdés
okt. 14. 13:03
1/12 anonim válasza:
nemcsak a cipők, én a ruhákból is ritkán találok olyat, ami tetszik, jó az anyaga és még kényelmes és jól is áll.
A cipőkkel ugyanez. Vagy nem néz ki jól, vagy nem jó az anyaga, vagy nem kényelmes vagy túl drága.
Manapság sajnos nagyon nehéz jó cuccokat találni, én legalábbis azt vettem észre:(
2/12 Metionin válasza:
Nekem mindig úgy van, hogy van 1-2 szezon, amikor sok nekem tetsző cipő van, utána meg évekig semmi.
3/12 anonim válasza:
Nekem sem tetszenek. Két véglet van. Vagy óriási sarkú, kb. sehova se hordható. Vagy totál férfias darabok. Ja, még vannak a nagymamis cipők is. Konkrétan olyanokat látok fiatalokon, amiket mamám hordott 70 éves korában.
Egyedül sportcipőből van most normális, változatos kínálat már évek óta.
4/12 anonim válasza:
Azért női cipőből igen nagy a választék. Egy CCC-ben vagy Deichmannban a női részleg kiteszi a bolt 3/4-ér. Minden stílusból rengeteg fajta van, és ráadásul igazi bőrből is vannak, ami nálam kulcsfontosságú. Férfi cipőből viszont nagyon korlátozott a kínálat. Vannak a batár sportcipők, a műanyag utcai cipők, és bőrből csak alkalmi darabot lehet kapni. Ugyanez a helyzet a bakancsokkal is. Vagy minőségi, de alkalmi, vagy utcai de műanyag, ami bír egy szezont, és a lábad is belerohad. Ezért van az, hogy 2-3 éve szinte nem is találtam normális cipőt. Nőként szerintem az nem talál cipőt aki nem akar.
5/12 anonim válasza:
#4 szerintem nem kell minősítgetni a másikat úgy, hogy nem vagy a helyzetében. Ennyi erővel a nők is kritizálhatnák a férfiakat, hogy de hát nekik teljesen mindegy, mit vesznek fel, stb. Sajnos az a helyzet, hogy hiába van rengetegféle a cipő, a legtöbbje ugyanaz pepitában és a legkevésbé sem minőségi.
8/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy finnyás.Pontosan én is ugyanígy látom a helyzetet. Évek óta növekszik az uniszex sportcipők aránya a cipők között. Ha megnézed az utcán, ilyen cipőket viselnek, a hozzá egyáltalán nem illő felsőruházathoz is. Sokan szeretik, mert "kényelmes". De kényelmes cipőt bőrből, textilből is lehet készíteni. A női cipőválaszték egyszerűen katasztrofális. Vagy hordhatatlanul magas a sarka, vagy csillog-villog, vagy bakancsszerű, vagy ha a fazon, méret, szín stb. is megfelelne, akkor olcsó műbőrből van. Nemrég voltam cipőboltban, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy utcai viseletként divatba jött (de inkább hozták) a papucsot! Egyszóval látványosan szűkül a minőségi cipők választéka, és ezzel párhuzamosan emelkedik a sportcipőké. A bolti eladó szerint a Nyugaton már annyira "fejlettek", hogy ott nincs már külön polcon a női és férfi cipő, hanem egy polcon kínálják őket. De miért is lenne külön, hiszen tök egyforma mindként nem cipője. Ugyanez a helyzet a női ruhák terén. A szoknya, mint olyan, már majdnem kihalt, a nőies egész ruhák választéka is radikálisan csökkent, a nőknek is nadrágkosztümöt, vagy sima nadrágot kínálnak. A nemek közötti különbség ruházatban is történő eltüntetése teljesen szándékos eljárás.
9/12 anonim válasza:
Gyerekruhak kb ugyanez, kb alig kapni barmit is. Puloverek lanyoknak, amu a csipojukig sem er, farmer, ami olyan bo, hogy befuj ala a szel, leggings, ami opyan vekony, hogy atlatszik. Nem, nem a tescos vackokrol beszelek csak, hanem altalanos. Kabat ok pedig aranyarban.
10/12 anonim válasza:
98%-uk nem tetszik nekem se. Nagyon sokáig szoktam válogatni, keresgélni, mire találok kinézetben és árban is elfogadhatót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!