Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon tetszenek a belebújós...

Nagyon tetszenek a belebújós (hátul nyitott) félcipők. Hol találok hasonlót? Amit fel is tudnék próbálni.

Figyelt kérdés

Ilyen stílust szeretnék de nem netről rendelni. Lehetőleg boltban szeretném felpróbálni vásárlás előtt.

[link]

febr. 20. 09:39
 1/8 A kérdező kommentje:
Én meg annyit tudok segíteni ha annyira frusztrált valaki hogy egy egyszerű kérdésre is bunkón kell válaszolni akkor szakemberhez kell fordulni. Innen menni fog… ?
febr. 20. 09:56
 2/8 anonim ***** válasza:
38%
Minden boltban lehet próbálni.
febr. 20. 14:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Látom ma mindenki csak szórakozásból ír. Az volt a kérdés hol kaphatok hasonlót ami nem internet áruház és személyesen fel tudom próbálni.
febr. 20. 15:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Tud ön olvasni? Érti egyáltalán, hogy mi volt a kérdés?
febr. 20. 15:58
 5/8 anonim ***** válasza:
9%
Ez egy félcipő és papucs szerelemgyereke. Elég randa szegénykém.
febr. 20. 18:38
 6/8 anonim válasza:
9%
nem randább, mint a kérdező :D :D :D
febr. 20. 20:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Huh itt valakinek elgurult a gyógyszere.
febr. 20. 20:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha még aktuális: Zara boltokban szoktam látni hasonlókat, vagy a Váci utcába is érdemes elmenni. Nekem is van 1-2 hasonló darabom, szeretem viselni mert hétköznap a városban mászkálni nagyon kényelmes de mégse egy sportcipő. Télen is sokat volt rajtam de ilyen tavaszi-őszi időhöz a legjobb.
márc. 17. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!