Nagyon tetszenek a belebújós (hátul nyitott) félcipők. Hol találok hasonlót? Amit fel is tudnék próbálni.
Figyelt kérdés
Ilyen stílust szeretnék de nem netről rendelni. Lehetőleg boltban szeretném felpróbálni vásárlás előtt.
2024. febr. 20. 09:39
1/8 A kérdező kommentje:
Én meg annyit tudok segíteni ha annyira frusztrált valaki hogy egy egyszerű kérdésre is bunkón kell válaszolni akkor szakemberhez kell fordulni. Innen menni fog… ?
2024. febr. 20. 09:56
3/8 A kérdező kommentje:
Látom ma mindenki csak szórakozásból ír. Az volt a kérdés hol kaphatok hasonlót ami nem internet áruház és személyesen fel tudom próbálni.
2024. febr. 20. 15:13
4/8 A kérdező kommentje:
Tud ön olvasni? Érti egyáltalán, hogy mi volt a kérdés?
2024. febr. 20. 15:58
5/8 anonim válasza:
Ez egy félcipő és papucs szerelemgyereke. Elég randa szegénykém.
6/8 anonim válasza:
nem randább, mint a kérdező :D :D :D
7/8 A kérdező kommentje:
Huh itt valakinek elgurult a gyógyszere.
2024. febr. 20. 20:20
8/8 anonim válasza:
Ha még aktuális: Zara boltokban szoktam látni hasonlókat, vagy a Váci utcába is érdemes elmenni. Nekem is van 1-2 hasonló darabom, szeretem viselni mert hétköznap a városban mászkálni nagyon kényelmes de mégse egy sportcipő. Télen is sokat volt rajtam de ilyen tavaszi-őszi időhöz a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!