Miért nem tudom rávenni a barátnőmet a tanga hordásra?
Figyelt kérdés
Nála sokkal nagyobb és alaktalanabb fenekű lányok is hordanak tangát még tangás fürdőruhát is.okt. 13. 18:03
1/11 anonim válasza:
Sehogyan, ha nem akarja, akkor ne hordja. Te járkálj fecskében vagy abban, amit nem preferálsz. Egész nap kényelmetlenül én se lennék, hogy a páromnak tetszen a fehérneműm.
Ha szex előtt gondolod közvetlen, akkor az viszont szerintem teljesíthető, még a leginkább tanga ellenes embernek is.
3/11 anonim válasza:
A barátnőd egy ember saját ízléssel, stílussal, nem egy guminő.
4/11 anonim válasza:
Engem sem lehetne, mert szerintem rohadt kényelmetlenek! Gondolom ő is így van vele
5/11 anonim válasza:
Mert nem csak kényelmetlen hanem egészségtelen is
7/11 anonim válasza:
"Nála sokkal nagyobb és alaktalanabb fenekű lányok is hordanak tangát még tangás fürdőruhát is."
Hát remélem nem ezzel a szöveggel akartad őt meggyőzni..
8/11 Metionin válasza:
Gondolom mert nem akar tangát hordani. Hagyd békén.
9/11 anonim válasza:
Mit érdekel az téged? A hétköznapokban nem mindegy? Elég önző viselkedés. Abban a bizonyos szituációban meg gondolom neki sem nagy gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!