Milyen bugyi volt a lányon?
"Mit ettem reggelire? Tojás volt benne, de nem tudom, hogy mennyi. A rántottát kizárnám."
Ezt kitalálod!!?
Mégis mit szeretnél?
Felül milyen volt az a rész ami kilátszodott? Vékonypántos vagy jóval szélesebb?
Ami egyáltalán nem üt át azok az ilyen csíktangák /string tangák, mivel kb nincs minek átütni mert hátul csak egy csík az egész. De annak csak egy vékony pántja van oldalt is szóval akkor lehet nem az. Lézervágott tanga még egy jó opció lehet talán, de általában az is kiadja valamennyire a formáját a fenéken.
Seamless is kiadja a bugyi formáját a fenekeden, szerintem csak a csíktangák nem. Mert az tényleg csak pár mm hátul és full a fenekedbe van.
Googleban keress képeket hogy milyenre hasonlított az a rész / oldala a bugyinak ami kilátszodott és akkor talán találhatsz hasonló fajtákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!