Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Létezik hasonló bolt mint a...

Létezik hasonló bolt mint a reserved?

Figyelt kérdés
Elegáns stílusú, ilyen basic nem csicsás dolgokat mint amiket ők árulnak, van hasonló árfekvésben?
okt. 12. 19:54
 1/7 A kérdező kommentje:
Férfi ruhákra gondolok. Vannak boss, ralph, meg hasonló divatmárkás ruháim, de ezekről szeretnék leadni, mert drága és nem feltétlen éri meg számomra.
okt. 12. 19:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Zara férfi osztálya.
okt. 12. 20:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Fizikai boltban a Peek and Cloppenburgnak van az alap saját márkája, Montego, az ilyesmi. Érdemes lehet 1-2 darabbal kipróbálni.
okt. 12. 20:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A house hasonló. Azt hiszem lengyel az is.
okt. 12. 22:22
 5/7 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
okt. 15. 20:40
 6/7 A kérdező kommentje:

Zarát azt szerettem, de nem igazán szoktam rászánni magam, hogy időt töltsek ott. Peek and Cloppenburgnak, nekem kicsit lutri hely, de vannak jó cuccok.

House se rossz, viszont nem igazán minőségi, és nagyon ilyen copy paste téma nekem.

5/5 22 vagyok

okt. 15. 22:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ment a zöld.
okt. 15. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!