Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Farmert milyen sűrűn/hány...

Farmert milyen sűrűn/hány hordás után mosol?

Figyelt kérdés
okt. 10. 19:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
70%
Szagolgatni szoktam és mikor már kellemetlen a buké akkor mosom.
okt. 10. 19:45
 2/19 Metionin ***** válasza:
84%
Olyan 3 "teljes napi" hordás, szóval amikor pl. reggeltől délutánig rajtam van. Ez van átmeneti időben. Ha beleizzadok vagy utazok benne távolságin, akkor 1 hordás. Jó ideje csak napi 1-2 órát vagyok kint, így egész héten egy nadrág van elöl, azt mindig felveszem arra a kis időre, hazaérve meg leveszem, hétvégén megy mosásba.
okt. 10. 21:10
 3/19 A kérdező kommentje:

De napont többször öltözködésnek mi értelme?

Én reggel felveszem, estig abban vagyok. De autóval járok, tömegközlekedésre nem szállok. Nyáron 40 fokban nem hosszú farmerban vagyok.

Egy, nagyon max. két hordás után mosom. Nem kifejezetten azért mert büdös, vagy koszos lenne, hanem kitágul, nem olyan az anyaga és nem jó érzés hordani.

De ezek szerint akkor ez nem szélsőséges mód.

okt. 10. 21:54
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
1 hét után.
okt. 10. 22:05
 5/19 Metionin ***** válasza:
81%
#3. Én nem szeretek otthon leülni abban a nadrágban, amiben a buszon ültem, plusz a kimenős ruhámat nem akarom otthon takarítás és főzés közben használni, ezért van külön cucc otthonra és kintre. Nagy részük nem is lenne praktikus otthonra, főleg a blúzok, szoknyák. De az otthoniban sem szeretek kimenni, általában leggings van rajtam, amit utcára nem veszek fel.
okt. 10. 22:14
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

4-5 nap után

Egyrészt nem ülök le otthon a bútoramra ugyanabban a nadrágban, amiben tömegközlekedésen ültem.

Másrészt a legkényelmesebb farmerem se olyan kényelmes, mint egy pamut leggings. Amint hazaérek, első dolgom hogy kényelmes nacit húzok, és leveszem a melltartót. :D

okt. 11. 11:27
 7/19 A kérdező kommentje:

Mint írtam, nem járok tömegközlekedéssel. Amikor jártam, akkor sem ültem le, pedig 22 megállót és több mint fél órán keresztül buszoztam egy irányba.

Őööö... én fiú vagyok. Ezt eddig valóban nem írtam. Leggingset, melltartót értelem szerűen nem hordok. A melltartót amúgy megértem, egész nap tényleg nem lehet túl kényelmes. Legfeljebb valami macinaciba tudnék átöltözni. De abban én nem érzem komfortosan magam. Otthon is farmerban szoktam lenni, számomra teljesen kényelmes.

De nincs ezzel semmi gond, hogy nem vagyunk egyformák. Nem azért kérdezek vissza, hogy kötözködjek, csak érdekel. :)

Köszi a válaszokat.

okt. 11. 11:36
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is mindig átöltözöm otthon. Egyrészt kényelmesebb, másrészt ritkábban mennek így tönkre a jó ruhák. Otthon mindig olyanban vagyok, amit utcára már nem vennék fel.

Farmert nem szükséges gyakran mosni. Kb. 6-10 felvétel után szoktam, ha amúgy nem koszos, vagy büdös.

okt. 11. 11:46
 9/19 anonim ***** válasza:
53%

Párom férfi, neki is első dolga hazaéréskor a farmert lecserélni melegítőre. (Pedig nem tömegközlekedik)

Nekem olyan fura ha valaki otthon farmerben ücsörög. :D

okt. 11. 11:56
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg a macinaci fura. Utcára már nem hordható farmerok és egyéb nadrágok, decathlonos vászonnadrág (szerintük vadásznadrág), ilyesmik. Melegítőnadrág csak ha beteg vagyok.

okt. 11. 20:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!