2/13 anonim válasza:
11, de igazábol csak botladozás volt.
3/13 anonim válasza:
Gyerek voltam amikor először próbálgattam. Rendesen 14 évesen volt rajtam.
4/13 anonim válasza:
Attól függ, mit nevezel annak. Én 12 évesen magassarkúnak tekintettem a kb. 3 centis, enyhén elvékonyodó sarkú ünneplős cipőmet, de felnőtt fejjel ezt max. törpesarkúnak hívnám. Igazi magassarkúm, 6-7 centis tűsarokkal a nyolcadikos ballagásra lett először.
5/13 anonim válasza:
Durván fétises lehet a kérdező, ha ez szerinte nem az öltözködés, hanem a szexualitás kategóriába való. Sőt, heteroszexualitás... megsúgom, leszbikusok is hordhatnak magassarkút.
8/13 anonim válasza:
22:59: hagyján hogy fetisiszta, de pedofil is, ha az ELSŐ magassarkú viselés érdekli szexuálisan. Nagyon jól tudhatja, hogy ez még a gyerekkorra szokott esni.
9/13 anonim válasza:
9-10 évesen, de csak otthon. Utcára 14 évesen vettem fel először. 21 éves korom óta pedig éjjel-nappal hordom őket
10/13 anonim válasza:
8. Hülye vagy.
Aki pedofil az nem ilyet kérdez,sőt nem is kérdezi hanem kér valami egész mást.
Lehet,hogy a kèrdező is lány de a mamája nem engedi neki a magassarkút mert van aki szerint "ribis" és itt bizonyosodik meg sanyarú sorsáról.
Mondjuk rossz kategoria.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!