Mit lehetne tenni azért, hogy a tangám a nap végére ne legyen "koszos"?
Sajnos a munkahelyemen nincs lehetőség megmosni ha el kell mennem elvégezni a dolgaimat. Így a nap végére általában összekenem őket ami nagyon ciki és gáz tudom. Pedig erősen törlöm, van nálam popsitörlő is, és mégis olyan marad. 1 guriga papírt vagy 1 csomag törlőkendőt meg azért nem akarok elhasználni minden nap. Ti hogy küszöbölitek ezt ki, ha egyáltalán ki lehet? Fürödni fürdök minden nap és meg is mosom otthon rendesen, vagyis tisztán veszem fel.
19/L
Amikor törlöd akkor nyomj rá egy kicsit mintha megint kakilni próbálnál de ne erősen, így ami ott van picit bentebb valószínűpeg pár extra törlés után letörlödik.
Velem is volt hasonló és szomorú voltam hogy összegányoltam 1-2 kedvenc tangám, de mióta így törlöm szerencsére nem emlékszem olyanra azóta hogy összekentem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!