Vinteden miért ilyen nehéz eladni ruhákat?
Nem tudom, én tök sokat adtam el.
Szerintem ami probléma lehet:
-Túl drágán adod. Ide olcsóbb fogásokért járnak az emberek, turi árakra készülj. Pláne ha ugyanaz fenn van másnál negyedannyiért.
-Sz@rok a képek, nem látszik mi az, bemozdult, életlen, túl sötét vagy túl világos képek, kupi van a háttérben.
-A ruhák minősége gagyi. Én pl Shein vagy Temu cuccokat nem vennék meg Vinteden, azért vásárolok ott, hogy vintage és máshol nem megkapható darabokat találjak. Reverse image search segítségével viszonylag könnyen ki lehet deríteni, hogy valaki kivágta a cimkét.
-A ruhák állapota rossz. Van egy szint, amikor már nem éri meg feltenni, ha bolyhos, szakadt, kopott.
-A ruhák már éppen mennek kifele a divatból, vagy valami régi microtrend részei. Pl a 2020as tehénmintás cuccok már mindenki szemét szúrják.
-Nincs megadva elég infó, méret, anyag összetétel, centire mekkora, nyúlik-e, és nem válaszolsz a kérdésre. Bizony eladni energia és idő.
-Le vagy pontozva, és nem bíznak benned.
-Egyszerre túl sok mindent akarsz eladni, és eltemetődik minden
-Nincs rendesen betagelve, és nem találják meg azok, akik ezeket a darabokat keresik.
Én azt is csinálom, hogy ha egy hónap alatt nem megy el valami, újra fotózom, és átfogalmazom a leírást.
Ilyenkor megint az oldal elejére kerül, és még többen látják.
Ha valaki lájkol, szoktam neki küldeni ajánlatot (ez bele van kalkulálva, tehát mindig úgy teszem fel, hogy ha 10-20%al kevesebbért megy el, nem bánom.)
Hmm, ilyenkor lehet az a baj, hogy az emberek nem érzik azt, hogy valaki le fog csapni rá. Pláne mivel már kevesebben látják, mindenki elkényelmesedik.
Szedd le a hirdetést, fotózd újra, írjhozzá új leírást.
Így visszakerül a sor legelejére, hátha valaki korábban nem látta.
Egy like nem jelent vásárlási szándékot. Nekem is van csomó, amit azért mentettem el, mert hmm, ez tetszik, de nekem kék színben kéne, és egyenként nem emlékszem a nevére, de így néha rá tudok keresni. Vagy mert ilyen pulóvert akarok kötni, de nem mohairból mert arra allergiás vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!