Már régóta szerettem volna egy ilyen bőrnacit, és most az egyik barátnőm nekem adta az övét, mert neki már nem jó. Felpróbáltam és nekem nagyon teteszik, hogy a fűzőkkel tökéletesen rá lehet igazítani a popsimra és a combjaimra. Egy kicsit azonban félek, mert egy bőrnadrág azért merészebb viselet. Ami viszon fura, hogy amikor leülök valahova, vagy leguggolok felvenni a cipőmet, akkor ilyen nyikorgós hangja van, amit séta közben is hallok. Ez miért van? Ezzel lehet kezdeni valamit? Ezeket leszámítva szeretném gyakran viselni. Így ősszel vagy fekete bőr tornacipőt, vagy bakancsot vennék fel hozzá. Szerintetek jó ez a naci? Merjem használni?
Dogos vagy benne es kesz. En csak ennyit teszek hozza. :)
okt. 5. 11:08
13/21 anonim válasza:
Nekem tetszik. És még állítható is, a szalagokkal.
okt. 5. 11:47
14/21 anonim válasza:
Szerintem jól áll.
okt. 5. 18:36
15/21 anonim válasza:
Ha amúgy lapos vagy mint a lángos akkor jó, mert így van valami fenék formád. Ha jó segged van akkor nem jó, mert ez a fenék forma 40-es irodiatáknál szokott lenni, akik soha nem mozognak
okt. 5. 19:36
16/21 anonim válasza:
Úgy vélem jól áll neked ! Nagyon jó az alakod . Viseld nyugodtan. De inkább magassarkú cipőt vagy csizmát viselj hozzá . A tornacipőt vagy bakancsot én nem tartom jó ötletnek. F
okt. 5. 21:20
17/21 anonim válasza:
Ötös nem ír hülyeséget, szóval szerintem is fontos, mivel hordanád, és illik-e hozzád
Nekem alapból nem tetszenek a bőr cuccok, de ez jól áll, szerintem nyugodtan hordhatod
okt. 7. 15:55
18/21 anonim válasza:
De bőrcipőt szerintem ne vegyél hozzá, az már egybefolyna (Utolsó voltam)
okt. 7. 15:57
19/21 anonim válasza:
Szerintem jó
okt. 8. 12:50
20/21 anonim válasza:
Még mindig jó. Miért emelted ki a kérdést? Nem kaptál elég választ? Lassan egy hónap alapján nem sikerült eldönteni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!