Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bőr hatású Latex nadrág...

Bőr hatású Latex nadrág viszonylag olcsón/jó áron Egerben?

Figyelt kérdés
Hol lehet kapni? Milyen/melyik boltban? Nem horroráron!

szept. 23. 16:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A pláza és a sétáló egyenlő a horror árral. Nagyon máshol meg nem fogsz kapni. Vagy rendelj netről, vagy utazz távolabb érte.
szept. 25. 10:17
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem csak a pláza és a belváros létezik Egerben. Netről nem akarok. Mivel páromnak lesz ajándékba. Nem fogom látatlanba megvenni. Méret miatt sem. Távolabb pedig nem szeretnék érte menni.
szept. 25. 10:22
 3/12 anonim ***** válasza:

Nehéz ruhát ajándékozni, mivel úgy is lehet rossz a végkifejlet. Sajna, tapasztaltam és a visszaváltás/csere is lehet morci, mivel nem minden bolt vevő erre és vagy nincs a megfelelő méret.

Nézz körbe H&M-ben, KiK-ben, hátha ott ráakadsz. (nagy tesco árkádsoron)

Tényleg nem tudok többet segíteni. Keresztbe-kasul gyalogoltam már többször is a városon, biztos, hogy lehet kapni, de az ára 5ezertől 30ezering terjed. PU anyagút less, az eléggé bírja. Direkt latex hatásút lehet fogsz találni, mivel a latex sokkal fényesebb, főleg, ha latexápolóval van kenve.

szept. 25. 16:59
 4/12 A kérdező kommentje:
H&M#ben és a Kikben lehet hosszú fekete női latexnadrágot kapni?🤔 A párom eléggé nagydarab és amikor sétál, mindig összeér a combja. Szegénykémnek egyik hosszúnadrágja sen bírja sokáig. Az összes szétszakad combnál. Szóval köszönöm szépen a segítséget, hogy PU anyagút keresek. Akkor ezekszerint az erősebb. De akkor H&M és Kik?
szept. 25. 17:14
 5/12 anonim ***** válasza:

Múlt csütörtöktől akciós a Lidlben 3333,-ért. Hátha van még belőle.

PU anyagú ez is, nekem bejön.

szept. 25. 23:44
 6/12 A kérdező kommentje:
#5 tényleg? Mutasd már légyszíves!
szept. 26. 07:13
 7/12 A kérdező kommentje:

#5 Láttam az újságban. Megnéztem neten. De sajnos kis méretű. Pedig jó lenne. Csak sajnos nincs belőle nagy méret

#3 válaszolnál a #4-es írásomra?

szept. 26. 08:06
 8/12 anonim ***** válasza:

#5 vagyok.

A Lidlben 46-os méretig van, az is kicsi?

Extrém módon nyúlik, nagyon szuper az anyaga, tuti jó lesz.

Én 70 kiló vagyok, és a legkisebb 34-es is simán rám jött, szépen feszül mindenhol ahogy kell, nagyon jól áll és kényelmes is.

szept. 26. 18:46
 9/12 A kérdező kommentje:
Az én párom 100+ kiló. Hiába nyúlik. Nagyon nagy a derékbősége. Szerintem kicsi lenne neki. Hiába nyúlik nagyon. De majd akkor a napokban leugrok a Lidl-be és megnézem, hogy mekkora a 46-os. Majd széthajtom és átnézem.
szept. 26. 18:54
 10/12 A kérdező kommentje:
Ma vettem a Lidl-ben. Részletesen átnéztem és teljesen jó minőségű. És nagyon jó árban is volt. Nagyon szépen köszönöm a segítséget #3 (PU anyagú állítólag - ahogy #5 is írta. #5 neked is nagyon szépen köszönöm a segítséget!
szept. 27. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!