Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bugyi nélkül edzeni? Szerintet...

Bugyi nélkül edzeni? Szerintetek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Elmentem jogázni egy barátnőmmel. Mikor öltöztünk át automatikusan levettem a bugyim és vettem fel az edzőnadrágom. Egy jó ideje így szoktam mert kényelmesebb. Kérdezte hogy te bugyi nélkül leszel, mondtam hogy igen mert kényelmesebb. Mondta hogy fura, én meg hogy próbálja ki, nekem így jobb. Szerintetek ez fura lenne? Más szokott így edzeni? Mert én láttam már öltözőben többeket hogy nem volt rajtuk.

szept. 20. 13:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Én vagyok a hatos válaszoló, és nem értem, mi ez a leértékelés, ahogy a 10-es esetén sem. Fáj az igazság és az őszinteség?😂
szept. 26. 21:49
 12/17 A kérdező kommentje:
6os. Igen ezzel gyökér lennél tényleg. Ismerős nőtől se illik ilyet kérdezni nem hogy ismeretlentől. Egyébként általában ebből semmi nem is látszik. Ha látszana az kellemetlen lenne számomra.
szept. 27. 11:17
 13/17 anonim ***** válasza:
12. Ha nem látnám, nem szólnék semmit :) Ennyire nem vagyok bunkó és azt sem tartom bunkónak, ha egy bugyi villanásra reagálok vagy egy nem bugyi villanásra :D
szept. 27. 11:30
 14/17 A kérdező kommentje:
Attól hogy te nem tartod annak még igen is az. Nincs közöd hozzá ha véletlen kivillan egy nő bugyija vagy tevepatát formáz a nadrága. Nézd meg diszkréten ne nyálcsorgatva és ennyi, nem kell megszólítanod hogy látod mert az bunkó és gáz is.
szept. 27. 11:34
 15/17 anonim ***** válasza:
69%
Imádom az ilyen helyzeteket, bugyifétises vagyok. Érdekes a legtöbb nő megértette. Eleinte nyilván szokatlan😄
szept. 28. 08:14
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is így szoktam edzeni
okt. 26. 12:21
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Remélem azért a lyukadat kimosod kakilás után, és nem csak majd este mikor fürdésre kerül a sor, mint amúgy a vidékieknél
jan. 4. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!