Mi a véleményed az olyan pasikról, akik RÓZSASZÍN ruhát vesznek fel?
Figyelt kérdés
2010. nov. 3. 14:46
11/20 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem férfias, de a célközönségnek csak megfelel...
12/20 anonim válasza:
Szerintem ez is egy olyan szín mint a többi, szerintem az számít, hogy ki viseli. Persze én lányokon jobban el tudom képzelni.
Azért ez mindjárt más.
13/20 anonim válasza:
Semmi. Nincs véleményem róluk. Én ffi vagyok, de nem vennék fel rózsaszínt, mert nekem nem tetszik.
14/20 anonim válasza:
Hát az sok mindentől függ. Árnyalattól, mivel kombinálják, milyen mértékben... a srácok nagy része nem tudja normálisan hordani, mert vagy b.zisan néznek ki benne, vagy úgy, mint egy diszkós hmcs. De attól függetlenül láttam már férfiakat olyan szerelésekben, amikben volt rózsaszín, és mégis teljesen normálisan, férfiasan néztek ki benne.
15/20 anonim válasza:
"dehogy gázos, stílus kérdése"
Dehogynem gázos. Az ilyen ember vagy a homoszexualitását vagy a "heteró vagyok de felvesze rózsaszínt" hozzáállását akarja kiemelni. Én rühellem a feltünősködőket, minden fajtájukat. Hiába állhat valakinek jól, ha nem megszokott, akkor felűnősködés felvenni.
16/20 anonim válasza:
08:44
ez hülyeség ... ennyire nem bírod elviselni, ha másnak esetleg különbözik a stílusa és még jól is áll neki ? ja és még nem is meleg ?
hhááááááátttt .... elgondolkodtató
17/20 anonim válasza:
Ennyire nem bírom elviselni, amikor valaki szándékosan máshogy öltözködik.
18/20 anonim válasza:
Az hogy tetszik neki a rózsaszín..Ha elég férfias hozzá akkor ugyanúgy megnézem..mostanában már nem számít akkora nagy dolognak hogy fiú létére rózsaszínt vesz föl..Viszont az emo stílusú rózsaszín pólós lila csőgatyás fiúk nekem se jönnek be..
19/20 anonim válasza:
Engem 2 féle ruhadarab irritál egy férfin a felsőruházatoknál: a rózsaszin ing vagy a rózsaszin póló. Az meg nem érdekel, hogy répagatyát hord-e vagy sem, a lényeg, hogy rajta jól álljon.
20/20 anonim válasza:
15:16
Na mesélj, mi ez a hatalmas feszültség benned ? Milyen volt a gyerekkorod ? Most milyen ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!