A barátnőm szexin öltözik?
Legtöbbször egy szűk farmer, kék hosszújjú blúz, és fehér tűsarkút hord, kiegészítőkként szürke retikült, okosórát, és karkötőket.
De csak akkor hord ehhez hasonló öltözékeket, amikor nyilvános helyre megyünk. Otthon nem öltözik és sminkeli ki magát
.
Vettem neki a 19.születésnapjára sminkészletet, de nem használja.
Nem bírom eldönteni, mivel három hónapos kapcsolatról van szó, hogy szexi e.
Nem vagyok olyan típus, aki ilyet meg tud ítélni
Ha egyszer a barátnőd, akkor neked tetszik, nem? Csinosnak találod, jól áll neki ez az öltözködés? Ha igen, akkor szexi. Ha viszont azt akarod, hogy úgy nézzen ki, mint a plázacicák, kiló smink és a fele teste kint valami kihívó göncben, olyan értelemben nem szexi.
Ui. Ha a barátnőd nem szokta sminkelni magát, akkor én a helyében nagyon megsértődtem volna egy ilyen ajándékon, mert ezzel azt fejezed ki felé, hogy nem elég szép neked. Ha egyébként nyilvános helyre szokott sminkelni, akkor lehetséges, hogy valamiért a sminkkészlet, amit vettél neki, nem igazán az ő stílusa vagy valami okból nem jó neki ahhoz képest, amit használni szokott - lehet akár érzékeny/allergiás is valaki pl. bizonyos típusú sminkekre - és azért nem használja. Téged meg nem akar megbántani, azért nem mondta mindjárt.
Igen.
Az, hogy otthon, meg hétvégén nem sminkeli ki magát, az miért baj? Nekem nem lenne elvárásom.
Feltételezném hogy csak akkor lesz valaki valakinek a barátnője ha szexinek tartja. Onnantól meg értelmetlen a kérdés
Te otthon ingben vagy frissen borortválva? Ugye hogy nem
"A barátnőm szexin öltözik?"
Ha arra vagy kíváncsi, hogy az átlagízlés szerint szexinek számít-e az öltözéke, akkor a válasz az, hogy nem különösebben. Szexinek az olyan öltözéket szokás nevezni, amivel extra szexuális izgalmat lehet kelteni, például extrán kiemeli a formákat és/vagy sokat láttat belőlük. Az ő öltözködése átlagos. Ha jó alakja van és előnyösnek mutatja a farmer és a blúz, kelthet benne csinos és szexi összhatást, de ez esetben is igaz, hogy egy valóban szexi öltözékben még sokkal szexibb hatást keltene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!