Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Meddig bírják a Converse...

Meddig bírják a Converse tornacipők? És mennyire nehéz takarítani? Tapasztalatokat várok.

Figyelt kérdés
Esetleg arra is kíváncsi lennék,ha van valahol Pécs környékén leárazás,és más tornacipőkkel kapcsolatban is lenne a kérdésem,pl.adidas.Szeretnék egyet venni,de srapabírót.Köszi mindenkinek :D
2009. jan. 7. 13:55
1 2
 11/12 anonim válasza:
Nekem mar az egyik megvan 5 eve es meg hordhato allapotban van, pedig nem kimeltem, szinte minden heten mosva volt:) Szoval nyugodtan bedobhatod a mosogepbe... en mindegyiket berakom, meg a bort is es semmi baja tole.
2010. szept. 14. 10:53
 12/12 anonim válasza:
100%

Szia!

Én kb 8 éve csak Converse tornacipőket veszek! Nekem nincs gondom velük, nagyon jól bírják, pedig nagyon sokat hordom őket, és nem csak utcára, hanem pl. kalandparkba is, vagy túrázni! Ha piszkos lesz valahol a szövet, akkor bedobom a mosógépbe, és semmi bajuk nem lesz! Nekem nem szokott elválni a gumitól, meg elfolyni a ragasztó sem! Szerintem nyugodtan fektess be egy szép Converse tornacsukába! A tesz-vesz-en olcsóbban is hozzájuthatsz új cipőkhőz!

2011. szept. 22. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!