Miért van az hogy a férfi ruhák/dezodorok színben mintában mind olyan vágányok, nekünk lányoknak meg minden cuki és rózsaszín?
Hát… azért a legtöbb női osztály ma már tele van fekete ruhákkal és rengeteg más színnel is.
Inkább az okoz nehézséget, hogy berobban valami trend árnyalat, és abban az idényben mindenhol csak az a 2-3 szín kapható. Hiába “menő”, meg talán szép is, nem biztos, hogy illik hozzád és megfelel az ízlésednek.
A dezodorok, “női termékek” mind marketingfogások.
Vedd meg a “nőknek való”, trendi kivitelű újdonságot háromszor annyiért, de feleakkora hatékonysággal, mint amilyet a fekete/kék “férfi” tud.
Arra találták ki, hogy dőlj be neki.
Évek óta csak Old Spice dezodort használok nőként. Ez az egyetlen, ami nem teszi tönkre a fekete ruháim hónalját.
És miben zavar dezodor dobozának a színe?
Én nem mutogatom sehol sem, otthon reggel használom.
Ruhában meg mindenféle színű van.
3: Old Spice? Annak totál férfi illata van.
Oké, vannak semleges illatúak, ami bárkinek jó. De vannak tényleg nagyon nőies és nagyon férfia illatok.
#4: Rockstar, Lagoon Whitewater, meg az itthon nem kapható, fehér csomagolású Old Spice dezodorok is uniszex jellegűek.
Az illatoknak egyébként még mindig nincs neme.
Bennem meg hormonális okokból kifolyólag van elég tesztoszteron, hogy elbírjam a maszkulin kreációkat is. Rajtam a gejl, babapúderes illatok mutatnak furán. A bőr kémiájú abszolút egyéni dolog. Ettől még nem vagyok kevésbé nő biológiailag.
Mivel nem erős illatúak, és maximum a felkenés utáni 1 percben érződnek, nincs jelentőssége egyébként sem.
A parfüm egyébként is elnyomja, amit a bőrömre és a ruhámra fújok, mert sokkal töményebb.
5: Ezeket nem ismertem. A hagyományos Old Spice az nekem nagyon durva, órák múlva is megérzem, tipikus nagyon erős férfi deo.
De én mondjuk eleve érzékeny orrú vagyok. Magamon is csak a semleges illatokat szeretem. Tusfürdőben is. Egyébként egész nap érezném magamon, olyan erős nekem minden.
Évekig kerestem a megoldást arra, hogy a dezodorok ne fogják össze a ruháimat.
Igen, tudom, hogy vannak spray-k meg golyósak is, de tartósságban, izzadásgátlásban messze elmaradtak a stiftesektől.
Viszont ezek a fehér fejűek nem csak összekenték őket, hanem bele is ivódtak, belekeményedtek az anyagba, - onnantól kezdve lehetetlen eltávolítani olyan módszerekkel, amik nem károsítják a textíliát.
Csak ajánlani tudom a kék fejű Old Spice-okat annak, aki ezzel a problémával küzd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!