Fiúk-pasik mennyire gyakori nálatok a rózsaszín ruhadarab?
Figyelt kérdés
Érdekelne mennyire gyakori, ki aki szokott hordani rózsaszín pink ruhadarabokat magán, ha igen mit, és milyen alkalomból?2023. okt. 22. 09:54
1/23 anonim válasza:
Az apukámnak volt egy sötétrózsaszín pólója (több mint 20 éve), ugyanúgy hordta, mint bármelyik másikat. Ma már sokkal furcsábban néznének rá emiatt, kevésbé elfogadott. Leírva is furcsa nekem, pedig a régi fényképeket nézve nincs benne semmi szokatlan.
2/23 anonim válasza:
Pólóm és két boxeralsóm rózsaszín. Boxerokat akkor ha nem kell masok elott levetkozni, mert nagyon megbamuljak a pink boxert viseloket... pedig tobb sracon lattam mar olyat.
Polot amikor epp sorra kerul.
3/23 anonim válasza:
csak sötétebb szineket szeretek, fehéret sem hordok, a pink pedig lanyos lenne, de van olyan arnyalatu ami fius is tud lenni elegansabb ruhakban
4/23 anonim válasza:
Egy sincs, nem is volt, nem is lesz.
5/23 anonim válasza:
Nekem is boxer meg kapucnis pulcsi.De én is csak akkor huzom fel boxert ha nincs tesi ora vagy uszás. Láttam már osztálytársamon is szoval nem lenne akkora gáz éppen
6/23 anonim válasza:
Nincs,mert ebben a sötét, intoleráns országban azért is bzinak gondolnának.
8/23 anonim válasza:
Nekem semennyire, mert nem az én stílusom. De a munkahelyemen több férfi is szokott rózsaszínű ingben lenni, meg turistákon is sokat láttam itt Pesten és nem igazán tűntek b.zisnak emiatt. Ugyanez a helyzet nálam a piros színnel is, ilyet sem hordok, mert nem passzol hozzám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!