Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Demonia cipők tényleg...

A Demonia cipők tényleg ennyibe kerülnek? Volt már aki rendelt?

Figyelt kérdés

sziasztok! nagyon tetszenek a demonia cipők, főleg a camel-311-es. van már aki rendelt az eredeti oldalról? volt vám? reális a méret? minden rendben volt?

illetve még az érdekelne, hogy ezek a cipők tényleg 58 ezer forintba kerülnek? eddig nem néztem, mert úgy tudtam iszonyat drágák, inkább nem fájdítottam a szívemet, most viszont rákerestem és az első oldal amit kidobott, ennyit írt.

ez az igazi oldal, vagy rosszat nézek?

[link]

szept. 7. 16:21
 1/7 Metionin ***** válasza:
Tényleg ilyen drága és ahhoz képest nem egy nagy minőség. A legtöbbnek habszivacs a talpa és leválik. Egyszer vettem, 1 évet nem bírt pedig csak átmeneti időben hordtam. Ezért vállalhattam érte plusz műszakokat egész nyáron, tanulópénz volt :D poén, hogy a Sheinről töredék áron rendelt platformom már a 3. szezont élte túl és marad a következőre is.
szept. 7. 21:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Mióta 2020ban divat lett az a bizonyos bakancs a fém lapokkal, nagyon elkurwultak, és romlott a minőség.
szept. 7. 23:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem emlékazek már, hogy volt-e vám. Tényleg szar minőség. Mint valami filléres cosplay cipő. Nagyon könnyen sérül az anyaguk. Kézszer hordtam a magastalpú demonia csizmámat, utána a szekrényben esett szét az egész. Lepergett az anyag, a talpa felvált.

A kínais cipők nincsennek ilyen szarok.

szept. 10. 07:52
 4/7 A kérdező kommentje:

Ezt szomorúan olvasom,nem gondoltam volna,hogy ilyen rossz a minőségük.

Van esetleg valaki,aki pozitívat is tud róla mondani?

szept. 19. 18:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát ha ez vigasztal a Koi Footwear jóval sz@rab.
szept. 19. 18:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát ez elég letargikus állapotba tett
szept. 24. 07:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Vegyél New Rock vagy Naked Wolfe platformot, azok jobbak
szept. 24. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!