Jövő héttől végre jönnek a motoros bőrdzsekis csajok?
Figyelt kérdés
Nagyon sok nő hord olyan dzsekit és nekem nagyon izgató rajtuk (ha szűk szabású) egy jó kis szűk nadrággal, jövő héttől indul a szezon a hűvösebb idővel?szept. 6. 10:24
1/8 Metionin válasza:
Szerintem az még nem lesz elég hűvös hozzá, inkább október. Manapság a szeptember az új augusztus, én még nem bőrdzsekizek ilyenkor.
3/8 anonim válasza:
Meleg lesz hozzá, de alig várom hogy újra elővegyem a szekrényből.
4/8 A kérdező kommentje:
Dehogy lesz meleg hozzá, reggelente 12-14 fok, délután is max 20-22 fok, borult, szeles idő, pont ideális.
szept. 6. 12:46
5/8 anonim válasza:
"reggelente 12-14 fok, délután is max 20-22 fok, borult, szeles idő, pont ideális."
hol? fenn a mátrában? még a jövő hét hűvösebb napjaira is nagyrészt inkább 23-25 fokot jósolnak. a bőrdzsekibe még 20 fokban is bele lehet rohadni, hát ha még hozzá esős párás a levegő, kész szauna az egész.
6/8 anonim válasza:
Hát nekem ez még nem dzsekis idő, de te tudod.
7/8 anonim válasza:
Minden évszakhoz van bőrdzsekim.
Olyan is, amit nyáron is tudok hordani, annyira könnyű. Pl. este, amikor már hűvösebb az idő, vagy ha leszakad az ég.
Az más kérdés, hogy idén olyan pokoli meleg volt, hogy nem bírtam volna el.
Amúgy komolyan: csak egy ruhadarab miatt bele tudsz esni bárkibe? 😬
8/8 anonim válasza:
Azért olyan nagy zimankó nem lesz! 20-25 fokban még a pulóvert is túlzásnak érzem, nemhogy a dzsekiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!