SHEIN vagy H&M?

Figyelt kérdés
Alapdarabokból, jobban megéri a H&M vagy a Shein ugyanolyan jó olcsóbban.
szept. 3. 21:30
 1/6 A kérdező kommentje:
Pl. neccharisnya H&M 4.000, Shein-en meg 2-3 euró. Előbbi tényleg annyival jobb?
szept. 3. 21:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokan panaszkodnak h a Sheinről rendelt cuccuk egy hét alatt tönkrement, de ÉN személy szerint nem nagyon érzékeltem különbséget a kettő közt
szept. 3. 22:21
 3/6 anonim válasza:
100%
Én se érzékeltem olyan nagy különbséget a H&m-es és a shein-es dolgok közt. Hozzá kell tenni, hogy a sheinen vannak nagyon silány dolgok, de nagyon jókat is ki lehet fogni. Mindig nézd meg az értékeléseket (főleg a képeket) és onnan minden kiderül.
szept. 3. 22:51
 4/6 Metionin ***** válasza:
100%
Manapság inkább Shein. Régen a H&M a kedvencem volt, minden leárazásnál bevásároltam de pár éve sem a ruhák kinézete, sem a minőségük nem tetszik, valahogy foszlanak a varrásnál. Sheinről sokkal jobb darabokat szerzek be, alaposan csekkolom a véleményeket, képeket, mérettáblát és így 99%-ban jó a ruha és a régebbiek sem mentek még szét. Ilyeneket meg, hogy harisnya, zokni, ötödéért full ugyanazt kapod a Sheinen.
szept. 4. 10:02
 5/6 anonim ***** válasza:
A H&M minősége általában korrekt. A Shein egy zsákbamacska, de a nagyon olcsó dolgok szinte mind rossz minőségűek.
szept. 5. 01:48
 6/6 anonim ***** válasza:
H&M-es vagyok/voltam kb 10 éve. Sheinről kb 6 hónapja rendelek. Ami a H&M-nél lenne 30 ezer, az Sheinről 12-15 ezer. Zsákbamacska. Volt olyan felsőm onnan ami nem is úgy nézett ki ahogy a képen, a szabása is idétlen volt. De ott is vissza kell küldeni még az 1000 forintos termèket is. Ah inkább elengedtem. Szóval buktam ott már bele. H&M meg itt van mellettem, átsétalok… A Temu amúgy annyira nem rossz ruhákban. Ott kb 3000ig nem kell visszaküldeni , megtarthatod és visszautalják a pénzedet, csak feltöltesz pár képet meg megindoklod miért nem okés a ruha. Aztán ennyi.
szept. 11. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!