Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Cipősdoboz nélkül visszavihete...

Cipősdoboz nélkül visszavihetem a cipőmet a CCC-be? A blokk megvan.

Figyelt kérdés

Sajnos nem tudom hova tűnt a cipősdoboz. Van értelme így visszavinnem?

Fél éve vettem egy cipőt, levált a talpa.

szept. 3. 20:17
 1/7 anonim válasza:
Igen de számolj rá hogy nehéz lesz. Mert nem szeretik vissza adni az árát.
szept. 3. 20:27
 2/7 A kérdező kommentje:

Azt vágom sajnos...

Zacskóba vigyem akkor vissza? Nem fognak nézni egy nagyot?

szept. 3. 20:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogják visszaadni a pénzed.

Elküldik bevizsgálni, ahol kiderül, hogy nem rendeltetésszerűen használtad. (Mondjuk nem tudom egy cipőben hogy lehet jobban rendeltetésszerűen járni, mint a talpán. Véletlenül sem a minősége szar...) Barátnőm üzletvezető ott, moslék üzletpolitikájuk van.

szept. 3. 20:43
 4/7 A kérdező kommentje:

Nagyon el vagyok keseredve. Mindig nagyon vigyázok a dolgaimra, és az eddigi összes nyári cipőm akármennyire is a legolcsóbb deichamnnos volt meg CCC-s kibírt minimum 2 szezont. Most akartam végre kipróbálni egy picivel drágábbat, hogy hátha tartósabb lesz, vettem egy Kappa cipőt ami műbőr ráadásul. 15 ezer volt. Most pedig ez van.

Miért akarnak egyre silányabbat eladni? A pénzt pedig miért nem adják vissza ha egyszersmind garancia van rá? Nem értem

szept. 6. 19:55
 5/7 anonim válasza:
Futócipőnél rá van írva a használati utasításra hogy 1 héten 2x fél óra használata megengedett. E fölött nem rendeltetés szerű a használata. Ami azt eredményezi hogy hivatkozhatnak a nem rendeltetés szerű használatra és ez időben szerzett hibákra és problémákra aminél elvész a garancia.
szept. 7. 17:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Az enyém utcai sneaker, nem futócipő.
szept. 7. 23:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Cipőt kijavították, szóval az árát nem adták vissza, de PATIKA lett!!!!!!! Nagyon hálás vagyok!!
szept. 25. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!